söndag 30 juli 2017

Fotoutflykt 20170730

Söndag 20170730
CARPE DIEM

Lördag kväll 20170729 tillbringades vid Hedgärdes-sjön då det var en för fin kväll att sitta inne. Så det blev några timmar däruppe tills mörkret lade sej. Sedan var det dags att åka hem och ladda för Söndagsutflykt.

Utsikt över Hedgärdes-sjön Lördag kväll 20170730

Söndag morgon 20170730
Vaknade tidigt som vanligt, kvällstrött men morgonpigg. Så det var bara att fylla termos, fixa mackorna och bege sej iväg. Hittade en trevlig stig efter halvtimmes bilfärd som bar till frukostplatsen. Genom skog och längs sjökanter bar det av mot en trevlig plats.

 Genom skogen...

...via sjökanter

C.a en halvtimmes promenad från parkeringen sedan var man framme. utomhus, fint väder och ljudet av vågskvalp gjorde att aptiten var på topp. Så hade man ju gått en bit också. Bara att kolla omgivningarna lite innan upp-packning.

 #555 Gustavson kollar omgivningen ...

...innan frukost

Även humlor äter frukost


Härlig Söndags-morgon där vid sjön. Riktigt tyst och fridfullt det gillar Gustavsson. Några flygplan flög över. Några fiskare gled förbi i sina båtar, trevligt inslag.  Så var det lite Julstämning också och en vandrande pinne klättrade över en sten. Njaa inte riktigt men med lite fantasi så kan man få till det.

 Jul-stämning och...

...vandrande pinne

Var kvar där en stund efter också och bara gick runt lite på upptäcktsfärd. Så det blev fyra fem timmar där innan hemresa. Kanske inte ni vill höra men hösten är på gång. Lite gula löv dök upp.

Hösten på gång

Men efter ett tag var det ju dags att åka hem också. Så under hemresans gång lyckades Gustavsson hitta lite vattendrag. Dom var man ju tvungen att föreviga med kameran.

Lite vattendrag fotograferades

Har ju lagt märke till också att det är ovanligt färgrikt i vägdikena i år. Mycket härliga sommarängar lyser upp tillvaron under mina utflykter

Färgrikt i Sveriges natur i år

Fast det är klar man behöver ju inte åka så långt för att få naturupplevelser. Bara att gå ner till byn här i Skene. Så har man naturen  runt hörnet.

Naturen mitt i Skene by

Ta till vara på dagen ( Carpe Diem). Kängor och huvudbonad på, ut och upplev våran fina natur. Så kommer ni snart på att det är mer rogivande än att umgås per telefon. 

Kängor och huvudbonad på, ut i naturen... That's what's life is

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar