torsdag 4 april 2019

Sopplunch 20190404

Sopplunch och lite spaning
20190404

Blev en lite resa idag, då hungern anlände. Packade ner en macka och sopptermosen. Sedan bar det av till nån trelig sjö för lunch. Väl framme var det bara att packa upp.

Skaldjurs-soppa med...

...tillbehör

Lite lyxigt med bord idag, inte ofta man träffar så långt bort. Fick bli baslägret idag, när man skulle utforska lite. Lite längre bort bodde en hackspett, troligen inte, Men om man tittade närmare på fågelholken kunde man tro det. Då den var sönderhaccad vid hålet.

Vem kan bo här

Vi en närmare titt fick jag min aningar. #12 Skene IF:s Fredrik Månsson fick det tröjnumret. Nu när han återkommit från en sejour Husqvarna FF... Så man kan ju undra.

Nummer tolv (12)

EnBuske,     eller två

Man har ju hört uttrycket "ensam är stark" ibland. Fick en påminnelse om det idag då jag satt där         ensam vid baslägret. Anledningen var ett ensamt träd på kullen.

Ensam är stark

Fanns två sjöar där en liten, en stor. Den lilla fick man smyga väg en bit för att se. Så det blev en liten promenad med kameran och fota den.

 En liten sjö...

...en stor sjö

Den stora sjön verkar vara till för att frakta gods över. Lastpallar var tydligen på ropet denna dag. För det låg ett pytte-litet skepp med last vid sjökanten.

Ett skepp kommer lastat
(med lastpallar)

Nu var solen på väg ner, då var Gustavsson nöjd för denna dag. Men en björk dök upp på promenade till bilen.så den fick vara med på ett fot också.

 Först en björk...

...sedan kom det fler

Nu var solen dalande vid trädtopparna. Då hoppade Gustavsson in i bilen och for hem. 
Ha dä gött
#555 Chrille


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar