lördag 4 juli 2015

Egentid

Egentid
20150704

Fick bli en utflykt och egentid nu när man slapp stå i Vallens tvättstuga. Stack iväg tidigt, brukar ju äta frukosten vid nått vattendrag eller sjö/hav i vanliga fall. Men idag blev det lite andra vyer ganska rejäla sådan också, med milsvid utsikt.

Utsikt från morgonens frukost-ställe

Efter frukosten som tillbringades däruppe var det bara att bege sej ner. Inte bara ner till lägre nivåer utan också stenmurarnas labyrinter. . Där man kunde gå  ner i dom djupa källarvalven och utforska lite. mäktigt.


 Stenmurarnas labyrinter...

..sedan nerför trapporna

 Till källarvalven

Sedan ville man ju upp i ljuset igen. Tänkte testa något jag sällan gör nämligen fotografera växter. Fanns ju gott om sådan där uppe i ljuset. Var ju rikligt med gamla hederliga blomsterängar runt murarna.

Dagens växtfoto 20150704

Efter ett tag ville man ju göra nått annat än bara gå omkring och fotografera. Så det blev en liten promenad till ett galleri. Inte så liten heller visade sej vara en spikrak grusväg på 3 km genom skogen dit. Så det var skönt att fylla på vätskeförrådet när man kom fram. 

 3 kilometer spikrak grusväg...

...krävde vätskepåfyllning vid framkomsten.

Var Arnold Bunge som hade utställning där med sådana motiv jag gillar. Nämligen från dom blå haven.  Så det var värt den promenaden i hettan. Sedan skulle man ju tillbaka också plus att man skulle till bilen senare så dagen avslutades med Hamburgertallrik innan bilfärden hem startade.

Energi till hemresan

Förra helgen var det Konstmuseet i Göteborg som gällde. Får se vad som händer nästa helg. Har väl lite projekt på gång. Men det blir som vanligt när Gustavsson är igång. Hamnar nån helt annanstans än vad som är tänkt när resan startar. Dagens tanke var Varbergs torg eller Burseryd och och GP-tävlingarna på cykel där . Men så blev det ju inte som synes...

Ha dä gött 
#555 Chrille

1 kommentar: