lördag 11 juli 2015

Sjukhusbesök +...

...Städ-dag och Fotoutflykt

Fredag eftermiddag tillbringades hos två läkare på Skene lasarett. Vissa prov var bra, vissa inte . Så det blir att testa lite nya behandlingar tills nästa besök.

Blev ju lite extratid över sedan på eftermiddagen. Så då blev det till att skingra tankarna med att städa lägenheten. Kändes skönt med en nystädat lägenhet. Riktigt nöjd faktiskt.

Nystädat hos #555 Gustavsson

Belöningen blev sedan kaka (Ballerina ) och espresso på uteplatsen. Då det var en skön kväll. Sedan blev det film på kvällen innan läggdags.

Espresso på uteplatsen

Lördag morgon: Stack iväg på fotoutflykt tidigt denna dimmiga morgon.  Så det var bara in i dimman och se vad som döljde sej när den lättat.

 In i dimman

Fina skogen dök upp efter att dimman lättat. Så det fick bli en timma där med kamera och den porlande bäcken. Ackompanjerad av fågelkvitter.

 Dimman lättar...

...  i fina skogen

Men vissa omständigheter (tråkiga sådana) gjorde att resan tog slut här. Ett abrupt slut redan halvåtta på morgonen. Gjorde att det fick bli promenad till Hedgärdessjön med kameran på kvällen i stället för den planerade dagsutflykten. Så det var bara att starta promenaden med att bege sej uppför den berömda Hedgärdesbacken

Hedgärdesbacken

Bredvid vägen upp porlade Skrålabäcken ner mot Viskan. Ser ju inte så mycket av den då den är ganska dold bland grönskan. Men den hörs under nästan hela promenaden upp.

Skrålabäcken 

Uppe vid sjön var det fridfullt gick till småbåtshamnen. Där båtarna vilade lugnt i sjön vid solnedgången. Lill-ön var ockuperad av fiskmåsar. Tillbringade nästan hela tiden där. Innan det var dags att bege sej hem.

Solnedgång vid småbåtshamnen

2015 har väl inte varit så bra hittills med sjukdomar, krånglande byråkrati och andra tråkigheter. Börjar bli jobbigt nu med allt som händer. Hinner ju inte med mej själv längre. Dagens händelse känns som det är över gränsen med vad man orkar nu. Så kommer att ligga lågt med bloggandet ett tag.

Så lite foto från fotoutflykten till Hedgärdes-sjön. 
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar