måndag 20 juli 2015

Hanatorp

Upptäcktsfärd i Hanatorp
20150720

Fick bli en kvällsutflykt till Hanatorp. Var inte mycket folk där denna sommarkväll. Ingen trängsel i vattnet precis. Lugnt och fridfullt bara vågskvalpet som hördes. Så det blev en promenad mot, det jag kallar "Swedish savann" i stället. Har ju varit där tidigare, så jag vet ju att det är surt och blött där. Lyckades ända ta fel skor.


 Ödsligt på badplatsen...

...bara vågskvalpet som hördes

Hanatorp camping ligger ju också vid badplatsen. Så skylten jag passerade kanske inte riktigt passade in där. Men visst fanns den där.

 Hanatorp camping

Sedan var det bara att bege sej in  den tätbevuxna skogen. Där stigarna slingrade sej genom träd och blåbärs-ris. Kom sedan till en liten bro. Var ju inga problem gå över den. Men vid broslutet var det ett ordentligt vattenhål. Låg bara en stock och flöt lite spännande blev det att balansera på den.

 Genom skog och stigar...

...via flytande stockar

Ordentligt myggbiten och lite blöt om fötterna kom man fram. Men det var det värt, för där stilla och tyst. Har bara mött folk där en gång. Så där kan man sitta och filosofera. Funderar på att gå dit med trangia-köket nån kväll. Lite svårt att hitta i dagsljus så det kan bli spännande att gå dit i pannlampans sken. Någon som är sugen på att följa med. Ring i så fall.


"Swedish savann" vid Hanatorp

Efter en liten promenad. Kan det var skönt att sträcka på sej. Så det fick bli ...

...armar uppåt sträck

Nån liten blomma och blad m.m. hann jag väl med att fotografera också under promenaden

Fär se vad nästa projekt blir. Tills dess...

Ha de gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar