söndag 2 augusti 2009

Något saknas...

Framnäs IP
Söndag 2 Augusti Kl. 17:00
IF Heimer - Skene IF 0-3

Måskyttar:
#16 Salem Ali 1
#20 Kristofer Anderson 2
Gult kort:
#23 Marcus Andersson

Idag var det något som saknades i bussen. När vi åkte till Lidköping ock mötte IF Heimer. Som ni ser på bilden nedan var det bara en tom stol i bussen. Så idag var vi bara två i som fick sköta markservicen före och efter match .


Tom stol i bussen

Idag var det Världs-premiär i det nya borta stället. Ett Hel-Beige ställ med svarta adidas stripes Och siffror. Blev ju en lyckad debut för det nya stället,med en borta seger. 3 poäng av tre möjliga hitills så är stället 100%-igt. Nästa blir mot Bollebygd IF 21 Augusti.
Beige Reservställ 2009-

Dagens Assist-Kungar #9 Fhager/Karlsson och #11 Hallin hade en kul dag på Framnäs idag. Där dom stod för Assisten till alla tre målen

#9 Jonathan Fhager/Karlsson (till vänster) 2 Ass.
#11 Sebastian Hallin (Till Höger) 1 Ass
Så var det ju det där med den tomma stolen. Just det, det var ju Lagledare #777 Arne Hedlund som saknades. Var barnvakt idag. Mannen som fixar allt runt omkring med bussar, domar-kontakter och dyligt. Så idag var det #222 Thomas Magnusson, som stod i klubbstugan och fixade med kaffe och maten. Fast det är klart är man den som dricker mest kaffe under resan så... Medans jag skötte om packningen och lastade in i bussen. Efter match när man kommer hem till Vallen är det ju också en del fix för ledarna . Som skall göras innan man kan åka hem.
#777 Arne Hedlund
Sveriges snyggaste lagledare (Enligt honom själv i alla fall)
Under Onsdagen dyker han upp i Match-tröja # ??. Augusti Månads Profil

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar