fredag 22 januari 2010

Löp-pass Borås

Idag (Fredag 22 Jan) slapp killarna i Skene IF.s trupp ge sej upp till Örby IP. För fotbollsträning på det det just nu snöbelagda och lite hala plastgräset. Istället blev det en resa till Borås och Sjuhäradshallen. Där väntade ledarstaben . Med för dagen ett trevligt nytillskott vid namn Linnéa Börjesson. Som såg till att det blev lite fart på löpträningen som hållls varje Fredag. Så nu vet ni vad Skene IF- killarna har för fredagsnöje. Löpning alltså.
Ett orange gäng under ett pass på Örby IP

19 man + 1 kvinna mötte upp och satte igång dagens löpningar. 45 Varv runt den 200 meter långa banan i hallen.
Löpning runt runt runt

Några spelare kände av lite skador. Så dom körde styrka. I hallen Gym. En av dom var Abukamar Kamara. Som öste på med skivstången.

Abukamar Kamara i dubbel upplaga

Mv.-Tränare Jan Eric Andersson. Jobbade ikväll så det blev ingen Mv-träning på plasten i Örby. Istället åkte dom båda målvakterna #22 Fredrik Andersson och #1 Linus Eriksson till Borås och körde egen träning i hallen.

Målvakts-Träning i Hallen

Chefstränare Ethem Muameleci hade idag ett nyförvärv med sej . Tyvärr var det bara för dagen. Iallafall så var det ett bra sätt att få igång killarna att springa som dom aldrig gjort förr. Mycket bra träning idag. Nyförvärvet då. En tjej som heter Linnéa Börjesson. En vältränad tjej som spelat fotboll i Dalsjöfors G.o.i.f. Men är nu mer Långdistanslöpare och Fd Cyklist. Som sprungit bl.a. Stockholm och Köpenhamn Marathon

Chefs-Tränare Ethem Muameleci och Linnéa Börjesson

På Måndag ny vecka ny träning. Nya möjligheter. Då syns vi på Vallen 17:30

Om ni inte vet vad ni skall göra Lördagen 13 Februari Kl 14:15. Så skall jag tala om det nu. Då skall ni gå till Örby IP och se Säsongspremiären. Träningsmatch mot Holmalund IF


Ha dä gött
#555 Chrille

2 kommentarer:

  1. Hallåååååååååååå, kompis! på måndag ska du få se.

    SvaraRadera