fredag 29 januari 2010

Vår på gång ?

I väntan på våren

Väntar ni på att träden skall bli gröna, snön försvinna. Det gör jag också, så jag kan cykla ner till min favoritplats och äta frukost. Eller bara sitta och filosofera på. Endast 7 minuters cykelfärd från "Masten". Men det dröjer nog ett tag innan snön och isen vid favvoplatsen är borta. Just nu är det ju risk att man halkar, trillar i och flyter iväg till Varberg.


Favoritplatsen en bit från "Masten"


Chefstränare Ethem Muameleci och hans undersåtar Oscar Ingström och Torbjörn Claessson. Har just avslutat Januari träningen med 5 pass iveckan 3 Fotbollsträningar 1 Gym+ 1 löp-pass. Så nu börjar en hektisk månad (Februari) med träningar träningsmatcher. Även tävlingsmatcher
Mark-Cupen Mot Hyssna IF på ÖRBY IP Onsdag 24 Feb. Kl. 19:00

Head-Coach Ethem Muameleci

Det har varit bra träningar i januari trots snö och kyla. Har stämningen och humöret varit på topp. Alltid ett glatt och träningsvilligt gäng som gett sej upp till plasten i örby. i snitt 19 man har deltagit på varje träning. KUL.


Ett gäng Skene-Killar på ingång till Vallens Omkl.-rum

Efter ett tufft pass anländer ett svartvit gäng till Vallen och en välförtjänt dusch och bastu. Där det glada humöret snabbt sprider sej. Med en massa tjöt .



Stämningen på topp i Omkl.-rummet

Så ni som väntar på gröna träd och försvinnande snö. Håll ut snart är det helt plötsligt sommar. Så om några månader säger vi "Usch vilken värme".

Ha dä gött
#555 Chrille


2 kommentarer:

  1. Vart tog aboo vägen?

    SvaraRadera
  2. Hoppsan Ethem, den bringan vågade han aldrig visa upp för oss töser i Dalsjöfors! ;)

    SvaraRadera