fredag 15 januari 2010

Nystarten

Då var inomhusturneringarna klara. Nu startar träningsperioden med den viktiga vinter- träningen. Så det blir till att plocka fram vinterbollarna för träning på ett just nu snöbelagt och kylslaget plastgräs på Örby IP.


Vinterboll för plastgräs


Sedan plockar man ner kläderna från torkrummet och lägger fram til ett träningsvilligt SKENE-gäng . Sedan är det upp till spelarna att göra sitt jobb uppe på plan.


Skene IF:s Träningskläder på tork

Sedan bär det av upp till Örby IP. Där Chefstränare Ethem Muameleci med sitt coachteam. Kör igång kvällens övningar. Där Tränare Torbjörn Claesson gjorde ett bejublat inhopp i målet. Med sina tvålhandskar. Så se upp Målvakter #22 Fredrik Andersson och #1 Linus Eriksson. Eran plats är inte säker. Sedan kommer ju Janne också.



Etmem Muameleci instruerar dagens pass.

Efter att Ethem Muameleci klargjort kvällens övningar. Är det bara för dom svartklädda Skene IF:s-spelarna att köra igång kvällens övningar. Efter att gjort lite persedelvård. Kollat om det är rätt vallat på skorna tillexempel. Nu i snöhalkan. Startar kvällens pass.


I väntan på ny övning

Jonel Balika kollar vallan på skorna. Med överseende av Yankuba Daffeh. Resten av gänget är startklara. Så nu kör vi. Efter träningspasset bär det sedan ner till Vallen och en hägrande dusch och bastu.
Salem Ali, Erik Kalebi, David Hernea

Tre killar som laddar för en välförtjänt dusch och bastu. Efter ett kylslaget pass. Ikväll Fredag 15 Jan. blir det löp-pass i Borås. Lite bättre fäste där så det behövs nog ingen klistervalla där. För egen del blir det löp-bandet och roddmaskinen på F & S ikväll

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar