söndag 28 februari 2010

Första resan


Träningsmatch Borås Arena
Söndag 28 Feb. Kl. 13:15
Fristad G.o.i.f. - SKENE IF 5 -1

Målskytt:
#16 Salem Ali



Packat och klart för första bortamatchen 2010

Idag 28 Feb 2010 bar det iväg till Borås för årets första bortamatch. Där Fristad G.o.i.f. tog emot oss för en drabbning på Borås Arena. Dom var inte speciellt gästvänliga idag. Bjöd oss inte på så mycket under matchen. Utan istället vinna med Fem ett. Det är ju aldrig roligt att förlora men nu var det ju en träningsmatch. Som är till för Ethem Muameleci hans coach-team att forma ett lag till seriepremiären mot IFK Mariestad 17 April. Nu blir det en träningsvecka. Med tid till att slipa på bristerna som syntes idag. Sedan väntar en tuff vecka med match Lördag, Tisdag och Lördag mot tufft motstånd+ träningar.


#22 Fredrik Andersson (Mv)

En ensam målvakt framför en stor ödslig läktare i väntan på ett nytt anfall från dom grönklädda killarna i Fristad G.o.i.f.

#1 Linus Erikson (Mv) och lite svartvita killar laddar för andra halvlek

Dagens chaufför av materialbilen #1 Linus Erikson (Mv) gjorde ett fullgott inhopp i andra halvlek. Efter överenskommelse före match bestämdes att dom skulle stå var sin halvlek. Sedan att det fanns en spelare i det egna laget. Som var ofin nog att nicka in ett av Fristads mål är inget vi nämner.

Tisdag 9 Mars Kl 18:00
Borås arena
IF Elfsborg (U 21) - SKENE IF


Då hoppas vi det inte är lika glest på åskådarplatserna som idag.
Vi syns då

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar