fredag 6 augusti 2010

Eländiga småkryp

Vad gör man den enda lediga dagen i veckan, då man slipper stå i Vallens tvättstuga. Jodå man hamnar nog i en tvättsuga ändå. Fast denna gången är det i tvättstugan "Bakom Masten". får ju passa på att få sin egna kläder rena också.



Tvättstugan "Bakom Masten"

Sedan när man går in från tvättstugan ser man en eländig vildvuxen häck och humleportal. Så kan man ju inte ha det, har blivit åsidosatt för länge nu av olika anledningar. Går ju knappt att komma in genom portalen nu. Men det är ju så jag vill ha det . Kontrollerat vildvuxet. Glömde redigera fotot så det är lite överexponerat.


Igenvuxen ingång till lägenheten

Så medans maskinerna går i tvättstugan får man hämta redskapen till Trädgårdsabetet. Sedan var det bara att sätta igång och klippa häcken och gräsmattan. Hyfsa till humleportalen samt rensa i blomkrukorna.

Redo för trädgårdsarbete

När man ändå är igång på Fredagkvällen var det lika bra att jaga dammråttor. Då menar jag inte Mathias Ekbergs fru, det får han sköta själv. Utan dom där eländiga lurviga som virvlar runt när man öppnar tvärdrag. Så det har varit en givande dag med uppstädat både inomhus och utomhus.

Hade tänkt avsluta kvällen med lite brun dryck typ Hennesy V.S. Men av vissa omständigheter får det skjutas upp. Snart dags att att ha en gästprovare, någon intresserad ?? troligtvis i September. Då Oktober månads cognac skall dissikeras.

Ingen Hennesy V.S. på uteplatsen ikväll

Det eländiga småkrypet då ?
Efter matchen mot Ulvåker I lördags när tvätten var klar på lördagskvällen gick jag och la mej sedan sov jag till Måndag morgon. Frös och svettades om vartannat. Borde ju vara utvilad på måndag på jobbet tycker man. När man sovit i två dygn. Svettades och frös ännu värre några nätter framåt. Sedan i duschen dök det upp en röd fläck på benet som växte till ett stort blåmärke på ett par dagar. Gick till läkaren som konstaterade att det var ett fästing bett som slagit ut kroppen så nu går jag på Penicillin.

Vill passa på att gratulera SKENE IF 09 till finalplatsen i MARKBLADET CUP efter semifinalseger mot Kinnahult IF (A). Får nu möta SKENE IF (A) i Finalen

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar