söndag 29 augusti 2010

Yrkes-skadad

Sportparken Tibro
Söndag 29 augusti Kl.17:00
Tibro AIK FK (A) - SKENE IF (A) 3-2


Målskyttar:
#20 Simon Gustavsson
#24 Rodrigo Galeano Zarza

Gult kort:
#11 Erik Kalebi

Idag Söndag 29 Augusti bar det av till Tibro utan #777 Lagledare Arne Hedlund i Bussen. På grund av att att han och hans hustru Ing-Marie Hedlund firade 40:årig bröllopsdag. GRATTIS GRATTIS!!

Arne Hedlund

Ing-Marie Hedlund

13 revanchsugna Skene IF:s spelare besteg bussen vid Vallen för vidare färd till Statoil i Borås. Där väntade resten av gänget samt ledarteamet. Som var två idag då #444 Torbjörn Klasson var förhindrad.


Det regnade hela vägen upp men väl framme vid Sportparken avtog regnet. In för ombyte, sedan ut och värma upp innan matchstart. så det var en solig och skön kväll så här i slutet av Augusti


#2 Joakim Moberg


Grabbarna gjorde en heroisk insats idag. Visade moral och kampvilja hämtade upp två underlägen. Men som det brukar vara i idrott dom lagen som ligger i botten får inget med sej. så i slutet fick Tibro in sitt segermål. Efter att SKENE haft en jättechans strax innan.




Besvikna spelare lämnar Sportparken



Under hemresan serverades det mat till spelarna . Där #10 Claudio Covarrubias försökte sälja sin låda till #21 Abukamar Kamarra som gillar champinjoner och paprika. Gick inte så bra.


#10 Claudio Covarrubias i Försäljningstagen



Yrkes-skadan då. Brukar inte kolla på fotboll på Tv så ofta. Om det inte är nån speciell match. typ Real Madrid CF. Gick inte så bra för dom idag 0-0 mot Mallorca. Men på lördagen före Tibromatchen tänkte jag se Blackburn Fc- Fc Arsenal. För att koppla av inför söndagens övningar.


Men fick ont i ögonen när jag såg FC Arsenal springa in i fel dräkter. (Att domaren kodkänt det är en gåta för mej). Sånt ser jag, men minns knappt vilka som gjort målen eller varit bland dom bättre på plan. Så jag stängde av tv.n .



Istället packade jag ner en påse muffins och en termos i lill-ryggsäcken. åkte iväg till havet och kopplade av där istället och kände dofterna och hörde på vågbruset. Gillar när vinden, vattnet och solen skapat landskapsbilden. Så det blev till avika från sandstränderna och ut till det vilda.



Havsbandet där jag laddade upp inför Söndagens övningar

En gång satt jag och räknade bollar under en match mellan IF Elfsborg Och Hammarby IF på Ryavallen, dom första 20 minuterna av matchen. Så att bollpojkarna hade rätt antal bollar runt arenan. Kanske dags att sluta med det här och ägna sej åt annat nästa år.

Ha dä gött
#555 Chrille




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar