tisdag 17 augusti 2010

Tuff matchvecka


Odenplan 1
Måndag 16 Augusti Kl. 16:00
IFK Falköping FF - SKENE IF 0-1





Målskytt:
#11 Erik Kalebi

Gula kort:
#23 Marcus Andersson




En tuff matchvecka med fyra matcher 2 A och 2 U-Lagsmatcher startade Kl. 14:00 Måndag eftermiddag. Då var det dags att hämta upp Lagledare #777 Arne Hedlund. Fast egentligen började den ju Söndagkväll då packningen gjordes. Efter att hämtat upp Hedlund vid hans hem. Bar det av först till Kungsfors Matsalar för att hämta maten. Som spelare och ledare skulle ha efter match. #777 Hedlund hade under förmiddagen fixat fika bananer och dylikt. Så vi var väl förberedda när vi kom tilll Vallen vid halvtre i väntan på att lasta in i bussen




Lite av packningen till Falköping


Efter att plockat upp Coach-Teamet och och Boråsgänget i statoil Borås bar det sedan av upp mot Falköping. Några mil innan Falköping var det dags för Coach-teamets genomgång och fika. Vid en trevlig rastplats

Coach-teamet håller genomgång


Väl framme sedan var det dags för ombyte och vidare transport till Planen. Odenplan visade sej vara vattensjuk så matchen flyttades några minuters bussresa till en konstgräsplan. Där började det med att Lagkapten #22 Fredrik Andersson (Mv) hade ett litet snack och peppning med sina lagkamrater.

Lagkapten #22 Fredrik Anderson (Mv) peppar upp sitt manskap

Därefter startade uppvärmningen innan det var dags för coach-teamet att göra en sista finjustering av strategin strax innan match.





Ett sista snack just innan matchstart



Efter en riktig bra genomförd match som slutade med en ett nolls-seger. Där det serverades mat i bussen till spelarna. Bar det sedan hemåt till Vallens tvättstuga. Efter att sorterat och inventerat materialet var det bara att ladda maskinerna och bege sej hemåt vid halvtolvtiden. För att sova inför Tisdagens övningar. Först till jobbet sedan direkt till Vallen kl 16:00 för att förbereda för träning och plocka ner och sortera Måndagens tvättskörd. Innan spelare och ledare anländer.




Kvällens tvättskörd

Nu kör vi på ny match på Söndag mot Kållered SK 18.00 Då syns vi



Nästa A-Lagsmatch
Vävarevallen
Söndag 22 augusti Kl 18:00
SKENE IF - Kållered SK

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar