lördag 11 september 2010

Framförhållning

Vistavallen
Lördag 11 September Kl.15:00
Ulricehamn IFK - SKENE IF 1 - 1


Målskytt:
#16 Salem Ali

Gula Kort:
#2 Joakim Moberg
#18 David Hernea


Eftersom Lagledare #777 Arne Hedlund och jag jobbar med framförhållning. Hade vi gjort klart allt inför matchen medans Skene -killarna och tränarna var ute på träningsplan. För en sista träning innan match i torsdags. Packat fixat fika kaffe banarner varit i kontakt med motståndarna och dyligt.

Betydde det att det var en ledig fredagskväll bortsett från den timman man var nere och fixade gårdagens träningskläder direkt efter jobbet.

Så för att komma bort lite från Vallen. Så blev det en spontanresa med engångsgrillen och några korvasnalingar under Fredagskvällen. För att ladda för en tuff helg med mycket tid i Vallens tvättstuga två matcher på två dagar. Svängde av stora vägen sen in på en mindre väg som övergick till en liten grusväg och sen gick jag nån kilometer på en stig och hamnade vid havet.. Grejen var ju den att det blev mörk tidigt så jag hittade knappt tillbaka till bilen i mörkret.

Sedan att jag halkade på en sten och landade 2 Cm från vattnet kommer jag aldrig att berätta för er.


Friday-Night barbeque, totally alone with the sea

Lördag morgon egen tvättstuga, sen en promenad på Marten Innan det var dags att hämta upp Hedlund för resa till Vistavallen i Ulricehamn med materialet.

Väl framme höll dom tre tränarna sin genomgång innan det var dags för ombyte. Coachteamet hade gjort ett riktigt bra upplägg idag. Så det var bara för killarna att gå ut och följa deras direktiv.


Dags för ombyte

Ett noll-ledning i halvlek. Så stämningen var på topp under pausvilan. Så det kändes förhoppningsfullt ut i nför sista 45:an.


Laddar för sista Fyrtiofemman...


Sedan var det bara att gå ut och kriga för dom tre poängen

Det var synd om killarna och Coachteamet idag som lagt ner en massa jobb med stategin. Samt offrat en lördagseftermiddag för att lotsa SKENE IF till tre poäng. Matchen var ju en av dom bästa i höst men festen blev förstörd när Ulricehamn kvitterade i slutet av matchen.

Nu kör vi på 2 Seriematcher plus Finalen i Markbladet CUP Kvar

Vävarevallen
Lördag 18 Augusti kl. 15:00
SKENE IF (A) - Lerum IS (A)

Avslutningsvis gratulerar vi #21 Abukamar Kamara som fyller år 11 September. GRATTIS GRATTIS !! Syns till höger på fotot ovan.

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar