lördag 18 september 2010

Klubbmärke

Vävarevallen
Lördag 18 September Kl. 15:00
SKENE IF - Lerum IS 1 - 2

Målskytt:
#16 Salem Ali

Gult Kort:
#23 Marcus Andersson

Rött Kort:
#24 Rodrigo Galeano Zarsa


Vill börja med en Fråga ?
Se fotot nedan. Det vänstra klubbmärket använde vi i år i Div 3. Det högra kommmer vi att använda nästa år i BT-Fyran. Ser ni nån skillnad?

Tänkte just det för nästa år kommer klubbmärket att se likadant ut som alltid. Det är ju det vi ledare jobbar för och spelarna spelar för. Vallen finns ju kvar också nästa år. Då springer spelarna ut i dom svartvita dräkterna med stolthet för klubbmärket vilken division dom än spelar i.Två matcher kvar IFK Mariestad borta 25 Sept. och Final i Markbladet cup mot Skene 09 Lördag 2 Okt. Sedan börjar vi bygga för ett återtåg till dom högre divisionerna.




Idag var ju det sista seriematchen på Vävarevallen i div 3. För att gripa sista halmstråt. Hade #111 Ethem Muameleci och #666 Oscar Ingström lagt upp det som en borta-match. För det har ju gjorts dom bästa resultaten borta. Medans #777 Arne Hedlund och jag fixade omkl.-Rummet på borta planerna . Hade Coach-teamet sin genomgång på arenornas läktare. Så idag körde dom en genomgång på Vallens läktare.

Genomgång på Vallens läktare

Sedan bar det ner i Vallens katakomber för ombyte. Även lite påfyllning av depåerna med Kaffe kakor, bananer, juice och druvsocker.


Just anlända för ombyte

Idag var #3 Yuankuba Daffeh tillbaks efter att varit sjuk ett tag och inte kunnat träna på flera veckor. Började på bänken, men hoppade in i andra halvlek.


Yankuba Daffeh i Överdrags-owerall #3

Dagen till ära hade vi ett celebert besök på läktaren. På fotot nedan ser ni Örgryte IS #3 Adam Eriksson i samspråk med speakern Sven Andersson och Skene IF:s #17 Christoffer Damberg innan matchstart. Som ni vet spelade Adam några år som vänsterback i Skene IF i match-tröja #3 innan han gick till ÖIS.


#3 Adam Eriksson ÖIS till höger med mössan


Efter matchen hade #16 Salem Ali och Lagledare #777 Arne Hedlund ett snack med Borås Tidnings reporter Jan-Elof Anderson om dåtid, nutid och framtid.



#16 Salem Ali #777 Arne Hedlund och Jan-Elof Andersson

Två matcher kvar innan återtåget startar efter ett kort träningsuppehåll i Oktober.

Lekevi IP
Lördag 25 September Kl.15:00
IFK Mariestad - SKENE IF

Vävarevallen
FINAL Markbladet CUP
Lördag 2 Oktober Kl. 15:00
Skene 09 - SKENE IF

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar