lördag 4 september 2010

Nytänk

Vävarevallen
Lördag 4 September Kl.15.00
SKENE IF - Sävedalen IF o - 3

Gula Kort:
#2 Joakim Moberg
#14 Fehim Smajlovic
#18 David Hernea
#23 Marcus Anderssson


Idag hade Coach-Teamet ett nytänk. För att få till det på hemmamatcherna. Har ju inte gått så bra på hemmaplan. Medans det varit som bäst borta. För att få lite bortakänsla. Började dagen kl 12:00 med samling vid Torget utanför Hemmakväll.



Samling på torget

Sedan var det dags att gå in till restaurang Puerto Rico för gemensam lunch. Där detr bjöds på Spaghetti och köttfärsås med tillbehör.


Skene-spelarna lassar på för att orka matchen

Sedan bar det upp till Hedgärdes-sjön för en promenad för att få igång benen. Halvägs in på promenaden var det dags för genomgång. Innan det var dags för återfärd till Vallen. Under tiden höll #222 Per Eric Örn Mv-tränare, #777 Arne Hedlund Lagledare och jag till på Vallen, tog emot domare och motståndare till matchen. Samt gjorde slutjusteringen innan spelare och Coach teamet anlände.


Hedgärdessjön med stugan och badplatsen. Sugna på att bada ??

#1 Linus Erikson (Mv) var dagens medicinman. Hade fullt upp idag under matchen. När ordinarie Medicingubben #444 Torbjörn Klasson var uppe i jämtland och jagade älg, sa han iallafall. Men man vet aldrig med den filuren och glädjespridaren vad han har för hyss för sej eller vad det var för nått han hade ställt in jakten på


#22 Fredrik Andersson (Mv) (K) #1 Linus Erikson (Mv)

Sedan är ju nästa fråga hur #10 Claudio Covarrubias lyckades att få en av SKENE IF.s Vattenflaskor att sväva omkring? #11 Erik Kalebi försökte men den fastnade i handen


#10 Claudio Covarrubias med svävande vattenflaska

En veckas träning. Sedan åker vi till Ulricehamn på Lördag 11 September Kl 15.00 för match på Vistavallen. På söndag 5 September Kl 16.00 spelar B-Laget mot Bergdalen IK. Vem vet vi kanske syns där då.

Håll utkik på Onsdag för då dyker månadens SKENE IF-profil upp

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar