tisdag 24 maj 2011

Egentid

Ekäng

Tisdag 24 Maj 2011  Kl.19:00

Hyssna IF - SKENE IF 5-1

Målskytt:
#7 Johan Lindqvist 1

Gula Kort:
#5 Armend Halilaj 1
#21 Yerko Araya 2

Röda kort:
#9 Håkan Ternström
#21 Yerko Araya

Lördagen den 21 Maj fick jag lite egen tid. Passade på att åka in till Göteborg och såg när dom sprang Göteborgsvarvet. Blev en trevlig dag i staden. Fint väder bra stämning runt banan. Nytt banrekord


 Joyce Chepkirui, Kenya. Segrare damklassen

Efter en heldag  i Göteborg. Bar det hem till Skene. Gick tidigt i säng för komma upp tidigt på söndagsmorgonen. För frukost på och lite fotografering på en klippa, vid en sjö C:a 2 mil bort. Innan det var dags att åka ner till Vallen och packa till B-Lagsmatchen på söndag kväll. Matchen gick på Ängagärdet mellan Lockryd FC och SKENE IF. Slutade med tre ett-seger för det för dagen helgula SKENE IF.

 Söndagens frukost-ställe

Matchen mot Hyssna då undrar väl ni. Inte mycket att skriva om efter 3-0 i halvtid var det kanske svårt för killarna att komma igen

 Bekrymrande miner i paus

Idag hade #111 Janne Gelin plockat upp två ny 95:or från P:16-Laget. Kom in i andra halvlek och rörde omkring rejält i Hyssna försvar. Gjorde ett mål bland allt annat dom hann med under deras inhopp. Hade ju även tre 95.or borta idag på grund av klassresa. Så framtiden ser ljus ut.

95.orna Daniel Perian och Johan Lindqvist

Om 7 månader är det Julafton över. Nån mer som tänkt på det... Nä, tänkte väl det

På måndag nytt derby mot Blåvitrandiga IFK Örby

Nästa match
Vävarevallen
Måndag 30 Maj Kl.19:00
SKENE IF - IFK Örby

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Jag följer med stort intresse vad som händer med Skene IF och nu lider jag med er. Det jobb som ni ledare lägger ned är ovärderligt och själva grunden för hela idrottssverige.
    Vad jag dock tycker är lite svårt att förstå, är det här med att ställa upp för klubbmärket och så har SIF:s spelare fått 10 röda kort på 8 tävlingsmatcher. Inte är väl det att ställa upp, eller?
    Till sist hoppas jag att det på något sätt vänder.

    LYCKA TILL!
    Larsa

    SvaraRadera