måndag 30 maj 2011

Markderbyt



Markderby
Vävarevallen
Måndag 30 Maj Kl.19:00
SKENE IF - IFK Örby 1-4

Målskytt:
#11 Eric Kalebi 1

Gula kort:
#14 Fehim Smajlovic
#15 Jonathan Gustafsson

Stressade ner till Vallen direkt efter jobbet. Var väl där kvart över fyra. För att hinna fixa till för spelarna. Så att allt var serverat för en kul derby match mot IFK Örby.

Först anlände målvakten #1 Linus Eriksson och Mv-tränaren #222 Per Eric Örn. Som hade en liten konferens med Lagledare #777 Arne Hedlund i Vallens katakomber. Innan det var dags att gå upp till klubbstugan där resten av gänget väntade vid halv sex-tiden.



Konferens innan match

Spelarna passade på att  njuta av den sköna kvällen. Med att vara tillsammans utanför klubbstugan innan #111 Janne Gelin kom och kallade till genomgång

Gänget i väntan på genomgång

Efter genomgång inför kvällens match var det dags för ombyte. sedan ut och värma upp. #10 Claudio Covarrubias skötte uppvärmningen idag.


På språng mot kvällens match

Sedan var det bara för spelarna att gå ut och göra sitt jobb. Som dom tränat för vecka efter vecka. Ledarstaben har ju gjort sitt innan match. När domaren blåser igång är det spelarnas tur att ta över i nittio minuter

Matchen igång

Efter nittio minuter tackar lagen varandra för matchen och beger sej ner till Vallens  katakomber för ombyte och lämnar kläderna till oss för tvätt.


Tack för matchen

Efteråt sedan var det bara för mej och #777 Hedlund att gå ut till båset och hämta upp alla rester som spelarna lämnat efter sej. Matchtröjor, skor, overaller, tejp och dylikt bara dom lämnar kvar och går ner.

Spelarnas kvarglömda grejer efter matchen.


På onsdag kväll 1 juni skall ni få veta vad ni inte skall lägga pengar på i sommar. Då presenteras nämligen...

Ha dä gött
#555 Chrille


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar