#18 Admir Ramic 1

Gula kort:
#3 Gabriel Franke
#13 Johan Lindqvist

Dags för vårens sista resa. Fast egentligen var ju detta den första matchen i höstomgången som startade nu i Juni. Den bar av ända till Bodavallen i Borås för match mot Tigris IF. Så det var bara att packa ner matchdräkterna och en liten plats till tre poäng att ta med sej hem.

Vårens sista packning

Utanför på Bodavallen väntade gänget tålmodigt medans Mtrl.-teamet fixade till omkl.-rummet.

I väntans tider

Inne i Bodavallens härbärge sedan byte dom om i väntan på tränarduons genomgång. När dom var klara sedan, fick tränarna tillåtelse att beträda Omkl.-rummet för taktiksnack

Tränarduon #222 Per Erik Ivarson #111 Peter Jekler instruerar

Sedan tog #21 Yerko Aray   för dagen lagkapten över. Tog med sej killarna ut på uppvärmningen som han hade ansvar för idag. Körde rätt hårt med dom vilket gav resultat på matchen.

#21 Yerko Araya (K) i mitten

Varför var inte #10 Fehim Smajlovic Kaptensbindeln idag undrar kanske någon. Har haft  känning av skada, så han ville inte riskera och spela 90 minuter utan lät friska spelare vara på plan. Men var spelsugen värre och hoppade in sista halvtimman tillsammans med #13 Johan Lindqvist och hann göra ett mål under tiden.

Redo för inhopp #13 Johan Lindqvist ,#10 Fehim Smajlovic

Sista matchen som sagt var nu semester från fotbollen. Så ledar-staben får nu lite välbehövlig vila från tvättmaskiner och taktik-snack ochh allt annat runt omkring Seniorlaget.

I väntan på semester

Idag hade vi ett lyckat inhopp också i form av #9 Håkan Ternström som gjorde hälften av SKENE IF:s mål idag 2.

Tvåmåls-skytten  #9 Håkan Ternström

I Onsdags så gjorde U-Laget sin sista match innan sommaruppehållet. Blev en skön avslutning för dom med seger. Fast dom var nära att förstöra segern sötma. Efter att gjort 4 mål efter 18 Minuter slappnade dom av och släppte upp grönklädda Byttorp IF till 4-3. Trots att att SKENE IF (U) ställde upp med en stabil mittback i Tränare #111 Peter Jekler som styrde upp det mesta i försvaret. Sedan tog dom svartvita pojkarna över över igen i andra halvleken.