söndag 3 mars 2013

T-Match mot Bua IF


Träningsmatch 3

Örby IP
Söndag 3 Mars 2013 Kl.13:00
SKENE IF (A) - Bua IF (A) 1-3

Målskytt:
#7 OscarRyberg

Två matcher på tre dagar. Coachteamet kör hårt med sina svartvita grabbar. Vilket är bra, då luftas flera spelare som har chans att slå sig in i startelvan. Positiva och negativa saker kommer ju fram också . Så nu har dom en vecka på sej att nöta in dom bristerna som upptäcktes i helgen och fortsätta med dom bra sakerna. Om en vecka 9 Mars åker vi till Onsala och möter Magnus Nilsson Alléns blåvita Onsala BK.

Idag 3 Mars var träningsmatchen lagd till Örby IP:s Konstgräs. Så 11:30 begav jag och #222 Ivarsson upp till IP:n med enfull-lastad bil med material och matchdräkter. Där var det samling och genomgång av #111 Peter Jekler Coach 

 I väntan på genomgång..

Därefter väntade en inbjudande arena och en matchboll på dom båda lagen. som körde den vanliga traditionella värmningen innan match denna vackra senvinterdag

Arenan och matchbollen

Efter det var det bara att samla ihop gänget och göra en sista check innan domherrarna blåste igång matchen


 Strax matchstart

Sedan var det bara att gå ut och ösa på solskenet. Skapades ju mycket målchanser idag men tyvärr ville bolllen inte in. Vilket Bua IF lyckades med vid sina få chanser.



Fyra träningar, en match kommande vecka (Vecka 10). Bortamatch i Onsala på Rydet IP. Skall bli kul att åka iväg efter ett antal hemmamatcher. Så slipper man hålla koll på bollarna också det sköter ju hemmalaget.

Nästa match

Rydet IP
Lördag 9 Mars kl.13:15
Onsala BK (A) - SKENE IF (A)

Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar