fredag 29 mars 2013

T-Match mot Rolftorp


Träningsmatch 7

Veddige IP Konstgräs 
Långfredag 29 Mars 2013 Kl.16:00
Rolfstorp/Skällinge GIF BK (A) - SKENE IF (A) 3-2

Målskyttar:
#7 Oscar Ryberg
#10 Daniel Perian

Gula Kort:
#5 Dorant Huruglica
#18 Sammi Haji
#24 Mathias Klaar

Långfredagen 2013 tillbringades i Veddige . Där det rödgula laget med det långa namnet Rolfstorp/Skällinge GIF BK (A) hade bjudit in dom för dagen helvita SKENE IF för en träningsmatch. Det var väl det enda dom bjöd på för några poäng gav dom inte bort.

Idag var det ingen förpatrull utan vi åkte gemensamt ner till IP:n i Veddige, där killarna fick vänta ute och besiktiga planen ( eller om det var damlagsmatchen som lockade ). Medans #555 lade fram matchdräkterna.


 Just inkomna för ombyte

Sedan bar det ut till den fina anläggningen i Veddige. Där våren lät vänta på sej. Kom lite snöflingor under matchen. När coacherna samlade gänget strax innan match för sista peppningen.

Sista peppningen..

...sedan ut till match

Visserligen ny förlust idag men att stort steg framåt jämfört med senaste matchen mot Sparsör AIK. Lite misstag gjorde att dom rödgula kunde avgöra i slutminuten. Känns som Cocherna har nått på gång nu.  Nu blir det påskledigt sedan väntar träning på Tisdag innan dom åker på läger.


Nästa träningsmatch

Björketorp IP
Lördag 13 April 2013 Kl. 14:00
SKENE IF (A) - Limmared IF (A)

GLAD PÅSK

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Om någon sagt till mig för 10 år sedan, att Skene skulle spela träningsmatch mot Rolfstorp/Skällinge, hade jag tagit det som ett skämt, men tiderna förändras och trots att det inte blivit någon seger hittills i årets träningsmatcher, tror och hoppas jag på Skene.

    Larsa

    SvaraRadera