tisdag 9 juli 2013

Cykel-utflykt


Vackra Sverige
Inom cykelavstånd
( Del 2 )

( Klickbara Foton )

Stack ut på en utflykt med cykeln idag för att se vad vi har i våran kommun. När det gäller naturupplevelser. Man hinner ju se en hel del när man sitter på cykeln och rullar fram i sakta mak och njuter av vår vackra natur.

Det första jag la märke till var att dom har rätt stora nyckelhål i sina hus på landet, är ju större än dörren. Tänk och släpa på den nyckeln.


 Stora nyckelhål på husdörrarna

Det sticker ju iväg stigar lite här och var ut i skogen som man ser från vägkanten när man cyklar. Blev nyfiken på en av dom och ställde cykeln för att utforska den. Dom sista 200 meterna gick upp, upp och upp

 Mot nya höjder

Men när man väl var uppe så var det en ganska fantastisk utsikt. Kanske lite för mycket träd ivägen men ändå... Fick bli en fika däruppe. Innan det var dags att bege sej vidare

 Dagens utsiktspunkt

Väl nere från utsikten blev det att cykla vidare och hålla utsikt vad som fanns vid vägkanterna. Fanns ju hur mycket som helst bara fantasin sätter gränser.

En välskött stig där någon klippt en stig mellan ormbunkarna kittlade min nyfikenhet. Bara att bege sej ner och se vad som fanns där nere.

 Välskött stig och bodar

Där bakom fanns det en båthamn. Massor med båtar, grönt och lummigt och skön luft. Så där blev det en längre vilopaus innan hemfärden.

 Trevlig liten båthamn

Sedan efter 5 till 6 mil på cykeln var man nöjd och begav sej hemåt fast några vattendrag och kanaler lyckades jag hitta ppå hemvägen. Fick även vätskepåfyllning av en gammal klasskamrat från högstadiet. när jag cyklde genom SKENE

Kanaler och vattendrag under resans gång

Nu blir det dags för dusch och energipåfyllning. Sedan får vi se vad nästa projekt blir. Tills dess...

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar