lördag 20 juli 2013

Fotoutflykt på cykeln


Vackra Sverige 
Inom  Cykelavstånd
( Del  3 )


(Klickbara foton)

Fick bli en ny cykel-utflykt idag för att se vad som fanns i vår vackra kommun. Fick bli i motsatt riktning denna gång i jämförelse med senast. Denna gång gick färden mer på grusvägar och stigar över vattendrag. Dök också upp lite smultronställen efter vägarna som man kunde stanna på och njuta av utsikten.

 Vattendrag och...

...små tjärn efter vägen

Även på den här rundan dök det upp ett sånt där gammalt hus med stora nyckel-hål. Verkade vara populärt förr i tiden att ha nyckelhålet större än dörren

 Gammalt torp ( Fram och baksida )

Passade också på att sticka av till mitt favvo-vattenfall. Men det var ju inget kul där idag fanns ju knappt nått vatten. Senast jag var där var det ju så mycket vatten i fallet att det bildats ett nytt fall bredvid huvudfallet

 Vattenfattigt fall

Fanns ju även badställen efter vägen med större och mindre stränder. Men som vanligt hade ju #555 inte med sej sina bad-kläder så det blev inget dopp idag. Fast det hade varit skönt i denna värmen som var idag.

Mindre och ( Kanske lite för mycket vass )...

...större badstränder efter vägen

Vi har ju en sjö hemma i Skene också. Så senare på kvällen plockade jag ihop lite ingridienser i ryggan. Därefter blev det en cykeltur upp till Hedgärdes-sjön med engångsgrill, hamburgare och tillbehör. Sedan var det bara att bege sej in i skogen för att hosta igång grillen vid nån vacker grillplats.

                          
Kvällens ingridenser...


...
.... i väntan på grillen blir klar

Slutresultatet


Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Fina bilder, Chrille!

    Ha en fortsatt bra sommar!

    Larsa

    SvaraRadera