torsdag 17 april 2014

Seriematch mot Kinnahult IF

Säsongspremiär

Horndalsvallen
Skärtorsdag 17 April Kl. 18:30
Kinnahult IF (A) - SKENE IF (A) 2-1


Målskytt:
#10 Daniel Perian 

Gula Kort:
#1 Henrik Sjögren  (Mv)
#2 Sebastian Månsson
#8 Samuel Torstensson
#14 Johan Christiansson
#17 Fehim Smajlovic
#19 David Svensson  (K)


Så var tävlingsäsongen i gång med seriepremiär på Horndalsvallen i Kinnahult. Som ödsligt och gemytligt på morgonen väntade på gästande, för dagen svartklädda SKENE IF. Senare på kvällen / eftermiddagen kom ett förväntansfullt och inspirerat SKENE IF till Omkl.-rummet under ledning av Mr Elzer.

Horndalsvallen Skärtorsdag morgon 20140417 i väntan på säsongspremiär

Synd att matchen inte spelades på morgonen. För det var en skön morgon uppe vid vallen. Som sedan förbytes till en regnig seriepremiär. Efter 11 Träningsmatcher var det dags för allvaret. Mr Elzer samlade sitt manskap kl 17:10 Horndalsvallens Omkl.-rum. där man som vanligt blev väl mottagna av Kinnahults ledarteam. Alltid lika trevligt att komma dit.

 Ombyte innan värmning

När sedan spelarna och ledare var klara var det bara att bege sej ut den regniga Skärtorsdagskvällen för att värma- Elva förväntansfulla startspelare begav ut på plan för att få igång ben och pump

 Ut till ..


 ...värmning

Inte bara ben och pump behöver ju igångsättas. Utan också energi behöver påfyllas. I omkl.-rummet hade #777 Hedlund fixat med banaer juice och fika. Sedan på plan gällde vatten som avbytarna säg till att finnas tillgängligt under värmningen.

Vattenbärare  #18 Admir Ramic och #20 Simon Gustafsson

Sedan var det bara att ladda för avspark efter värmning.In i omkl.rummet och på med matchställ. Sedan bara ut och köra. Gick väl inte så bra idag. Men fölorar man mot ett bättre lag är det lättare att accptera. Så var det idag. så nu är denna matchen "History". 21 omgångar kvar på Fredag kommer Timmele Goif till Vallen. Då ses vi där.

Koncentration strax innan matchen

Nästa match A-Laget

Vävarevallen 
Fredag 25 April Kl.18:30
SKENE IF (A) - Timmele G.o.i.f. (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar