#94 Fehim Smajlovic

Gula Kort:
#2 Sebastian Månssson
#5 Thomas Erlandsson

Nu ljuset kommit tillbaks till våran by (Skene) och snön och mörkret ligger bakom oss. Var det dags för seriepremiär mot Timmele G.o.I.F. Kl. 17:15 Samlade Mr Elzer sitt manskap i klubbstugan. För nypremiär på vallen som fått nya omkl.-rum .

Skene By för dagen skrudad i SKENE IF:s färger svartvitt

Idag var det ju också hemmapremiär i seriesammanhäng för Mr. Elzer. som är tillbaka i klubben men nu som head-coach. efter lite utflykte i olika klubbar sedan han lämnade SKENE IF som spelare. Så trditionellt som brukligt är i SKENE IF samlades 18 killar i klubbstugan där Mr. Elzer höll en liten taktikgenomgång.

Head-coach Mr. Elzer instruerar
Eller dirigerar han en orkester ??)

Sedan tog lagkapten #19 David Svensson (K) hand om grabbarna och tog med dom till omkl.-rummet. Som var uppdukat med #555:s  matchdräkter och Hedlunds energi hörna

#555:s Match-dräkter...

...och #777 Hedlunds energihörna

Efter lite förmaningar från lagkapten #19  David: Svenson. Var det bara att byta om och bege sej ut på Vallens fina matta och få igång kropparna.

#19 David Svensson (K) längst till vänster leder uppvärmningen

Efter uppvärmningen var det dags att byta om till matchdräkt och fylla på energi från #777 Arne Hedlunds energihörna och sedan ladda för match

Energipåfyllning och koncentration strax innan match

Nu har ju ledare och tränare och head-coach Mr. Elzer gjort vårt. Nu var det bara för spelarna att göra jobbet på den gröna mattan 2 X 45 minuter

2 X 45 minuter kamp

Efter matchen sedan var det bara för #555 att samla ihop matchdräkterna och ladda tvättmaskinerna. Sedan lämna en tom och ödslig Vävarevallen  sist av alla

Maskinerna igång..

..sedan bara att lämna Vallen i nattmörkret

Avslutningsvis: vid varje hemma-match när det är tre minuter kvar på matchen. Ställer det sej en man som heter Bernt Fransson vid flaggstången bakom målet mot Berghem. Där håller han i linan och så fort Domaren blåser av matchen åker flaggan ner