Gula Kort:
#14 Johan Christiansson
#19 David Svensson ( K )
#94 Fehim Smajlovic

Har hösten redan kommit till Vallen. Nja inte riktigt grejen är den att det spelas två höstomgångar nu i vår. Så serien vänder mot Kinnahult IF. Kvart i sex samlade Mr. Elzer sina 16 spelare och en målvakt i klubbstugan.  För lite snack om dagens match mot vitklädda Kinnahult IF som har vitt som första ställ och reservställ därför spelade SKENE IF i svart idag.

Mr Elzer håller genomgång i klubbstugan

Sedan var det bara att bege sej till omkl.-rum #5 för killarna och byta om till uppvärmningskläder.
Samt fylla på med energi från #777 Arne Hedlunds energihörna. väl ute på plan sedan tog Lagkapten #19 David Svensson taktpinnen och körde uppvärmning

#19 David Svensson leder uppvärmningen

Okey gubbar alla förberedelser klara. Uppvärmda, energin påfylld. Bara att byta om till matchdräkt och bege sej ut på plan. sedan är det upp till dom elva på plan att göra jobbet.

Ombyte till match

Började inte så bra idag... Ett noll underläge tidigt. redan efter fem minuter. Men dom här grabbarna deppar inte för det urtan kör . Fyra minuter senare gör #19 David Svensson 1-1. Sedan ångar dom på 3-1 ledning i paus kändes ju skönt. Sedan gick dom ut till andra halvlek där Kinnahult startade med ett stolpskott. I minut 77 fick Kinnahult en straff som dom förvaltade väl. Sedan blev det nervösa sista 13 minuter innan domherren blåste av i minut 90. Skön och viktig seger.