onsdag 20 januari 2016

Snön anlänt 20160120

Naturen i våran By
( Del 12 )

Snöpulsning runt Hedgärdessjön
20160120

Då har ju snön anlänt till Skene. Så innan mildvädret kommer och snön faller från grenarna på träden. Fick det bli en liten utflykt. Passade på att packa ryggan med termos och mackor. Sedan bar det av upp till sjön.

Började vid badplatsen där det var lite aktiviteter. Några pimpelfiskare och en som åkte omkring med snöskoter och gjorde spår på sjön för skidåkare.

Grill och badplatsen vid Hedgärdessjön

Gick omkring där en stund och kollade lite. Lugnt och fridfullt där uppe lite flanörer som gick omkring bara och skidåkare som testade spåren. Sedan var det bara att bege sej in iden snötyngda skogen runt sjön.

 Trevligt spår i den...

..snötyngda skogen runt sjön

Är ju 4 km runt plus 2 km upp och 2 km hem. Så det blev en lagom runda idag. På andra sidan sjön mitt emot stugan fick det bli en liten fikapaus. 

Fikapaus

Hade väl intesärskilt bråttom idag. Så man kunde ju passa på att njuta av naturen och vyerna. Blir ju lite annan landskapsbild när snön ligger. På hemvägen fick det bli lite utsikt över Berghem.

Utsikt mot Berghem

Väl hemma sedan var det bara att se om det blivit några foton. Som man var nöjd med. Sedan på kvällen så blev det lite nattfoto när man ändå var igång.

Så lite foto från dagens utflykt
Plus några kvällsfoto som jag tog senare på kvällen



 Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar