lördag 6 februari 2016

Fotoutflykt 20160205

Fotoutflykt  vid havet 
20160205

Valet stod mellan att halvsova vid TV.n Fredag morgon eller sticka iväg på foto/frukost-utflykykt. Blev fotoutflykt till havet med omnejd. Bara att packa ryggsäcken kamera och mat och bege sej iväg till nån trevlig havskant. Väl framme var det bara att parkera bilen och bege sej iväg längs vattnet till nån trevlig klippa.

Starten på promenaden.

När man gått ett tag hittade jag en trevlig klippa med riktig fina utsikt. Bara att sitta en stund och njuta av utsikten. Hände inte så mycket på havet idag, inte ett enda fartyg i sikte. När kollat omkring lite var det bara att packa upp frukost-buffén.

 Lite spaning från klippan...

... innan frukost

Blev en lång-frukost innan det var dags att bege sej vidare och börja fotografera. Skall väl inte säga att det var med livet som insats. Men en del klippor var riktigt hala så man kanade ner mot havet ibland. Men hann stanna innan vattnet. Spännande.  Blev en hel del stenröse också som man passerade under färden.

Litet stenröse innan fotoplatsen

Sedan var man framme vid dagens fotoställe.. Men här fick det bli idag. Så när allt var fotograferat och klart, lyxade jag till det med restaurangbesök och Pizza. Sedan bar det hemåt. Att jag sedan kom försent till Vallen och Fredagens SKENE IF:träning. Det är en annan historia.

Lite energi innan hemresa

Blev mycket foto på havet men är man vid havet så är det kanske logiskt. Det var lite hetsigt och aggresivt i början havet men det lugnade ej efter ett tag.Blev också en del foto under resans gång

Innan lugnet lade sej över havet

Så lite foto från Fredagens övningar
 ( Klickbara foto )

Plus lite foto från resans gång

Hä dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar