lördag 5 mars 2016

Träningsmatch 1

Träningsmatch 1
Rydets IP ( Konstgräs )
Lördag 5 Mars Kl. 13:00
Onsala BK (A) - SKENE IF (A)  2-2

Målskyttar:
#3 Fredrik Månsson
#15 Wilhelm Erikson

Gula Kort:
#15 Wilhelm Erikson
#19 Jonathan Gustafsson

Första träningsmatchen för säsongen. Dom tre matcherna hittills har ju varit tävlingsmatcher, Intersport CUP (DM) och Mark-Cupen. Så sista träningspasset innan avresa till Onsala  fick det bli lite fys, poängspel. Sedan genomgång och spel inför matchen mot Onsala BK.

Lite foto från
Sista träningen innan match mot Onsala BK
Börjar med fys....

 ...därefter poängspel

Avslutningsvis genomgång inför match

Matchdag 20160305

Avresa till Onsala 10:30. Väl framme var det bara att packa upp. Först dök Lagkapten #11 Sebastian Hallin (Lk) upp. Sedan kom #32 Andreas Jönsson (Mv) till omkl.-rum C.

 Nyanländ #11 Sebastian Hallin  (Lk)...

...tätt följd av #32 Andreas Jönsson (Mv)

Därefter kom dom  stora samlingar. För att först lyssna på genomgång och sedan byta om. Var som vanligt ett glatt och skojfriskt gäng som beträdde omkl.-rummet.

Resten av spelartruppen anländer

Matchen börjar med att Chef-tränare Patrik Johansson talar om startelvan och håller genomgången för för dagens drabbning.

Chef-tränare Patrik Johansson håller genomgång

Sedan var det bara att byta om och ladda för match mot Division fyra-laget Onsala BK. Ombyte och full fokusering gällde från och med nu

Ombyte i omkl.-rum C innan   uppvärmning och match

Bra  fart på uppvärmning och tvåmålspel bådade gott iför kick off. Då vi mötte ett starkt motstånd idag. Ett lag som satsar på att vinna Hallands-fyran enligt deras tränare.

 uppvärmning och....

...två-målspel

Då så, då var allt klappat och klart. Uppvärmningen avklarad, energin påfylld. Den trogna supporterskaran på plats. Bara att dra på den för dagen svarta matchtröjan och gå ut för match.

 
Trogna supportrar  väntar på att...

...spelarna äntrar plan

Blev en rejäl genomkörare idag. Då det var två lag som sprang oavbrutet i 90 minuter. SKENE  stod  upp bra idag och klev inte undan i närkamperna. Att dom sprungit mycket idag märktes på matchdräkterna  när dom skulle stuvas in i tvättmaskinerna. Var ordentligt svettiga denna gång.

Lite foto från dagen 20160305

Kommande match

Intersport  CUP (Dm) 
Grupp 28  Omg: 3
Hedevi Konstgräsplan
Söndag 13 Februari Kl. 12:00
Högvad BK (A) - SKENE IF (A) 


Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar: