lördag 19 mars 2016

Träningsmatch 2


Träningsmatch
Omgång  2
Ankarvallen
Söndag 19 Mars Kl. 11:00
Varberg GIF FK (A) - SKENE IF (A)  3-1


Målskyttar:
#3 Fredrik Månsson

Gula Kort:
#12 Rasmus Larsson
#15 Wilhelm Eriksson
#16 Viktor Eriksson

Ner till västkusten för match. Bra tid Kl 11.00  betyder att man är hemma tidigt efter tvätt och packning till nästa match på Måndag. Då första matchen i slutspelet avgörs i  Intersport  CUP (Dm). 

Men idag var det Ankarvallen i Träslövsläge som gällde. Där var det match mot DIV III laget Varberg GIF FK. Så¨idag blev det en riktig värdemätare. Killarna stod upp bra mot ett formstark t GIF idag.  Ombyte i Omkl.-rum #8 på Påskbergsvallen,bara att packa upp dom svartvita matchdräkterna.


 Svartvita matchdräkter i Omkl.-rum 8 inväntar spelare

Efter en stund anlände spelare och tränare. Så det var bara att byta om för avresa till dagens arena Ankarvallen. Fast innan dess var det genomgång inför dagens match

Genomgång innan avresa till ankarvallen

Efter C:a 7 Km färd till arenan ombytta och klara . Var det bara att beträda Ankarvallen . Där dom sedvanliga förberedelserna gjordes Uppvärmning tvåmålspel vätskepåfyllning Etc.

  Uppvärmning....

...tvåmålspel

Nu kör vi 2 gånger 45 minuter. Bara att förbereda sej matchtröja på, vätskepåfyllning och sista peppen sedan ut och ge järnet och visa att man inte går undan fast det var ett bättre lag i det stora hela idag. Bra jobbat grabbar.

Sista förberedelserna innan kickoff

Supporterskaran från Skene var lite utspridda  på läktaren idag. Men dom var där och stöttade. Bra match och fint väder var det ju också. Så dom fick en en trevlig utflykt till västkusten idag.

 Utspridda supportrar kollade in dom svartvita innan...

...sista peppen strax före kickoff

På Måndag åker vi till Borås Arena 2 Konstgräsplanen utanför Boras Arena   ( F.d. Ålgårdsplan ). Då blir det en tävlingsmatch igen Intersport CUP (DM)


Lite foto från dagens övningar







Kommande match

Intersport  CUP (Dm) 
Utslagsmatch 1 

Borås Arena 2
Måndag 21 Mars Kl. 19:30
Äspered IF (A) - SKENE IF (A)

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar