söndag 2 oktober 2016

Hemmamatch mot Fristad G.o.I.F.

Division 4 Södra
Omgång  22
Vävarevallen (Gräs)
Söndag 2 Oktober Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Fristad G.o.I.F. (A) 10-1


Målskyttar:
#3 Anton Guerrero 2
#8 Samuel Torstensson 1
#9 Fehim Smajlovic 4
#15 Wilhelm Eriksson 1
#20 Simon Gustafsson 2

Söndags -match betydde att #555 Gustavsson hade en ledig Lördagskväll. Då jag fixade till Omkl.-rum #5, domar-rummet och Omkl.rum #2 till gästerna på Lördagsmorgonen.

 Omkl.-rum #5...

 ... domar-rummet

Samt omkl.-rum #2 iordningställt för Fristad G.o.I.F.

På kvällen sedan fick det bli en liten resa med bilen till nån sjökant  för att äta kvällsmat.... Efter en halvtimme med bil och 20 minuters promenad genom skogen. Fann jag en liten oas där Lördagens kvällsmål intogs.

 Lördagens lilla oas för kvällsmål

Skönt med lite egentid i skogen med ljudet av ingenting. Tyst därute... Men efter ett tag gick solen ner så det vara bara att traska tillbaks till bilen i pannlampans sken

Solnedgång vid min lilla oas

Som vanligt före matcherna fixar Sven Andersson och Patrik Erikson allt runtomkring. Med att hissa flaggor, plocka  iordning kiosk, korv och kaffe-kokning. Dom två gör alltid ett gott match-arrangemang. Synd bara att dom skall behöva vara själva och ordna före varje match.

Sven Andersson (Ordf.) och Patrik Eriksson i fixartagen

Söndag 2 oktober sista seriematchen 2016. Där tränartrojkan lotsat fram ett konditions-stark gäng till en framskjuten plats i Div 4 Södra.Dom har verkligen lyft detta unga lag med sitt engagemang i år. Som vanligt samling 1 timme och en kvart före avspark.

Spelarna samlade och ombytta i väntan på uppvärmning 

Ombytta och klara sedan var det bara att bege sej ut på plan.Overkligt varm skön Söndagseftermiddag. Är ju ändå inne i Oktober. även sista matchen var det samma förberedelser med uppvärmning tvåmål och skott. Innan det var dags att beträda omkl.-rum #5 för att dra på vita matchtröjan.

 Uppvärmning innan...

...vita matchtröjan åker på. Nu avslutar vi säsong 2016

Blev en målrik avslutning på säsongen. 11 mål samtliga gjorda av SKENE IF då Fristads mål var självmål av #20 Simon Gustafsson. Har varit en kul säsong i år.Rejä'la träningar god stämning i Omkl.-rummet och på träningsplan. 138 sammankomster har det varit hitills  i morgon 3 Oktober spela B-Laget  uppe på Kunskapens hus konstgräsplan. Sedan en borta-match mot Olsfors kvar . Sedan blir det förhoppningsvis ledigt ett tag.

Lite foto från sista Seriematchen 2016
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar