söndag 30 oktober 2016

Frukostutflykt 20161029

Liten Höstutflykt med kameran 
( Lördag 20161029 )

Härlig Lördags-morgon. som gjord för frukost-utflykt... Bara att packa ryggan med frukost, kamera kikare och dyligt. Sedan bar det av med bilen C:a 50 minuter för att möta morgonen vid nån sjökant. Framme vid parkeringen fick det bli promenad via lite hala spångar och trevliga stigar bredvid sjön, var man framme. Tog väl C.a halvtimman.

 Via hala spångar...

...och trevliga stigar

Kom till ett riktigt fint ställe.Var ju bara att packa upp frukosten ur ryggan, sedan sitta och njuta av den vackra utsikten och lugnet över sjön. Var verkligen tyst och skönt där, fridfullt. Härligt och bara få sitta och njuta av tystnaden...  Ingen tv eller dator och inga onödiga telefonsamtal eller annat som störde friden under dagen.

Frukost-buffén uppdukad...

 ...bara sitta och njuta av tystnaden...

 ...med denna utsikt


Men efter några timmar vid sjön så blev man ju nyfiken  om man kunde hitta lite fotomotiv, under resans gång. Så det var bara att att packa ihop bege sej vidare. Härliga miljöer och landskap vi har i Vackra Sverige. Med skogar sjöar, skogar, vattendrag och så vidare.

På kvällen sedan blev det till att njuta av et riktigt skönt skumbad. Blev ju inget bad vid sjön. Trots att det fanns många fina sandstränder där- På Söndag 20161030 blir det den traditionella frukosten, sedan MARK Basket i Kinnahallen på eftermiddagen. Så har min helg sett ut i korta sammandrag

Bara att fylla på med vatten och skum, sedan dyka i


Lite foto från Lördagens foto-övningar

Ha dä gött
#555 Chrille


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar