lördag 11 februari 2017

Fotoutflykt 20170211

Frukost & Foto-utflykt
20170211

Inget jobb på Vallen, ingen Vinterstudio med längd-skidor på TV. Klarblå himmel, minus 5 grader på termometern klockan är halv-sju. Vad gör man då, ligger kvar i sängen ?? ICKE, #555 Gustavsson packar ryggan och beger sej ut och äter frukost vid nån sjökant.

Foto-ryggan med innehåll

När foto-ryggan sedan är packad med mackor, kaffe, kamera, kikare m.m. Är det bara att ta bilen och bege sej iväg till nån trevlig plats. Blev en liten promenad via en trevlig skogs-stig till morgonens frukost-ställe

Mot frukostplatsen

Väl framme sedan blev det till att insupa atmosfären. Innan frukosten packades upp. Frisk luft lugnt,tyst och behagligt därute. Blev några sköna timmar där med långfrukost. Men efter ett tag var det bara diska kaffemugg och yoghurtburken och köra igång och fota lite.

Lite njutning av utsikten vid frukost-platsen...

... sedan lite frukost innan foto-övningarna

Framåt dagen när det mulnat på  fick det bli Apelsinpaus. Så bara att bege sej vidare till nya vyer och sedan var den apelsinen historia.

Apelsin-paus

Sandstranden och sjön var ju snö och is-täckt. Men lite sand börjar skymta genom snötäcket. Snart dags att plocka fram bad-shortsen

Sandstrand i väntan på bad-säsongen

Lite foto från dagens övningar
20170211
 Liten bäck...

 ...blir större bäck....


...till stor Å

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar