lördag 18 februari 2017

Fotoutflykt 20170218

I VÄNTAN PÅ...
(  Men varför vänta ? )

På Fredag kväll kom "Världens bästa granne" Samra O. och överraskade med presenter. Trevligt och uppskattat. Lycka att ha en sådan granne.

Gåvor från Samra Obradovac . Min snälla granne

Till dagens rubrik "I väntan på..."  vadå ??  Är ju snart Mars Månad då våren närmar sej. Men varför vänta tills dess. Finns ju möjligheter året runt. Så även denna grå Lördag 18 Februari. Vaknade och åt frukost hemma idag. Sedan fixade jag i ordning matlåda och mackor till jobbet på Måndag. Så slapp man ha det över sej resten av helgen.



Packade ner en flaska Ramlösa och apelsin i foto-ryggan. Sedan bar det av till dagens fotoplats. Lyckades vara på samma ställe hela dagen. Bara att strosa omkring. Blev lite drygt fyra timmar där.

Dagens energi i foto-ryggan

Parkerad bilen på parkeringen vid stranden. Sedan ner och fota lite i den trevliga mijön. Blev mycket vattenbilder i dimman på förmiddagen.

Grått och disigt men riktigt härligt vid foto-platsen

Är ju som sagt nyfiken , vad som finns bakom nästa hörn. Så det blev en liten upptäcktsfärd längs stranden och se vad den hade att erbjuda för foto-motiv. Så lite bilder från strandpromenaden.


Men efter ett tag blev man lite less på stranden och vattnet. Fast det mesta var fruset till is på sjön. Begav mej några hundra meter bort. Där väntade en häftig skog. Där fick det bli apelsin-paus och självporträtt.

In i skogen...

...sedan apelsin-paus och självporträtt 

Var riktigt avkopplande och sitta där. Riktigt tyst och vindstilla, behagligt. Var ju lite kallare och blåsigare vid sjökanten. Nyladdad med energi och vätska blev det nya foto-övningar i den mäktiga skogen.

 Där fanns svampbeklädda stammar...

...och en liten Tall-Bonsai.

 Och bruna löv i väntan på vårens grönska

Är ju ute i skog och mark en del. Har lagt märke till en sak i skogarna. Så gott som varje gång man är i skogarna. Tror man att man att här har nog ingen varit. Så nog springer man på en sten-mur som nån byggt upp. Så och idag en ensam stenmur i skogen. Vem och varför har någon lagt ner jobb och bygga upp den där i ingenstans i skogen.


Ensam sten-mur allena i skogen.

Efter Cirka fyra fem timmar i naturen, var man nöjd denna dag. Så det blev hem till espresso-maskinen och fixa en espresso. Sedan slappa i lägenheten.

 Espresso-maskinen igång...

...sedan slappa med tända ljus.

Innebörden med dagens inlägg är,  vänta inte på att det skall bli nästa vecka. Utan fånga dagen så kommer våren och sommaren ändå, skall ni se.

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Du har alltid lika häftiga inlägg! Fortsätt med det!

    Larsa

    SvaraRadera