lördag 4 februari 2017

SKENE IF - Weekend

POÄNGSPEL OCH BOWLING
( En helg i SKENE IF:s tecken)

Fredag 3 Februari

Efter tre tuffa veckors träning. Var det det dags för lite rekreation och gemenskap. Fredagen började med poängspel vid Kunskapens Hus Konstgräsplan. Så ett ödsligt Omkl.-rum #5 väntade på killarna för Fredagens träning. Bara bollar och träningskläder beträdde rummet.

Omkl.- rum #5 i väntan på spelare

Tränarna och Lagkapten samlades i sitt lilla rum. Där gick dom igenom kvällens övningar.  Fick bli hinderbana som utgjorde dagens poängspel.

( Fantastic four) Tränare och Lagkapten i samspråk i ledar-rummet


När spelare och ledare var ombytta och klara var det bara att bege sej upp till konstgräset och bygga hinderbana. Men först lite bollövningar och spel. Målvakterna körde på för sej själva. Dom tränar alltid hårt och kör rejäla målvakts-övningar. Men idag diskuterade dom också vilket håll dom skall slänga sej. Dit åt bollen kommer förhoppningsvis, vore ju bra.

#1 Edvin Kocan (Mv)  #32 Andreas Jönsson (Mv)

Dåå så boll-övningar klara... Hinderbana och ytterligare några poängspel väntade. Svarta laget samlades vid hinderbanan för genomgång av Coach Torbjörn Ivarsson. Sedan var dom redo.

Svarta laget redo för hinderbana...

... där Isak Jansson anförde laget

Fredagens pass var sedan klart. Så en hägrande dusch och det goa tjötet väntade. Sedan begav sej dom hem för att ladda för Lördagens Bowling med ett ledarlag mot spelarna. På gymmet öste våran ordförande Sven Andersson på med motionscykeln. A-Lagets spelare #6 Liam Wholén hade svårt att hänga med i tempot.

"Still going strong" Sven Andersson ( Ordför.)

Undrar om #23 Carl-Johan Franzén har slutat prata än. Finns nog ingen off-knapp på den mannen. Hans röst hörs oavbrutet.

Lördag 4 Februari

Halv två dök tränarteamet upp "Bakom Masten" för se Chelsea FC- FC Arsenal. och ladda för bowlingen.

Tränar-teamet och fotbollsutskottets Juha Niemi dök upp "Bakom Masten"

Därefter var det bara att bänka sej för fika  och Premier Leauge. Kaffe butterkaka och cognac var vad som gällde. Sedan lades strategin upp för eftermiddagens bowling. Ledarlag mot övriga i spelartruppen. 

Uppladdning "Bakom Masten"

Sedan bar det av till bowlinghallen där Dream Team samlades. Prestige som vanligt när elitidrottare tävlar fast det bara är på lek en Lördagseftermiddag. Vinnarskallar allihop. Hur det gick ?? Vi  i ledarteamet hade roligast.

Ledarlagets Dream team

I ledarlaget var det iallafall två som var välklädda. Full fart på banorna och inga sura miner ett glatt gäng där alla är välkomna i gänget. Märks i Omkl.-rum #5 att det kommer bli ett bra 2017. Härlig stämning där och jäklgt träningsvilliga killar.

 Åtminstone två välklädda herrar i "Ninas Bowlingcafé"



Efter bowlingen kom Hajom IF:s tränare Per-Erik Ivarsson och hämtade oss. Sedan blev det dusch och ombyte i i gymet. Därefter blev det fler tävlingar och Pizza i klubblokalen.

Chaufför Per Erik Ivarsson postiljon och tränare Hajom IF...

...sedan pizza i Klubblokalen

Härlig och trevlig helg. På Måndag blir det fys-pass igen, sedan rullar det på... Lite foto från helgens övningar, håll till godo.

Ha dä gött
#555 Chrillle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar