söndag 15 oktober 2017

Frukostutflykt 20171015

Söndagsnöjet 20171015
(Frukost och fotoutflykt)

Skön morgon med behagligt väder. som gjort för att packa ryggan och bege sej iväg. Bara att samla ihop sakerna som behövs i ryggan sedan stuva in dom i ryggsäcken

Lite av innehållet som finns i ryggan

Allt var ju förberett kvällen innan. Mackorna iordninggjorda, kaffebryggaren laddad. Så det var bara att trycka på ON-knappen när jag vaknade. Termosen fylld med nybryggt kaffe. Nu var det bara att bege sej iväg.

Bilen packad, nu åker vi

Allt var ju inte riktigt förberett. Som vanligt när jag sticker iväg är det planlöst. Så efter ett tag var det dags attt fundera ut resans mål. Fick bli säkert kort, så efter tag klev man ut ur bilen och följde en stig till en utsiktsplats.

 Trevlig lagom lång stig...

...ledde fram till denna vy

Där var det bara att packa upp njuta av frukost och utsikt innan fotograferingarna startade. Tyst och skönt var det, susade bara lite i träden ibland. 

Inte den sämsta utsikten för en frukost-stund

Såg väl mest träd och vatten där uppifrån. Men kikaren gjorde det ju möjligt att upptäcka ett och annat efter sjökanten. Så nu lite foto vad som sågs i kikaren.


Efter att fotat lite fick man lyxa till det med ett lite mellanmål. Därefter åkte jag hemåt, men lite fotomotiv dök upp efter vägen hem. Så det blev några stopp innan jag kom hem.

Förmiddagens mellanmål

Hemma sedan blev det dusch , därefter plockades säsongskortet till MARK Baskets hemmamatcher fram, så bar det av till Kinna-hallen. Match i Dam-ligan. 

Säsongskort 2017/2018

Som tidigare sagts blev det lite fotande under hemresans gång. Här kommer några av dom, håll tillgodo. Ny vecka nya möjligheter  bara att fånga dagen


Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar