onsdag 25 oktober 2017

Kvällsutflykt 20171025

Kvällsnöjet  Onsdag 20171025
(Foto och kvällsmats-utflykt)

Trevligt väder, lite grått men skönt. Då passade Gustavsson på att fixa iordning kvällsmaten och bege sej iväg. Kamera och fika medtogs plus lite annat.

Redo för kvällsutflykt

Blev ingen längre sträcka, utan begav mej till mitt rekreations-ställe. Där många timmar speciellt morgon-timmar tillbringats. Började med att kolla utsikten ett tag när jag kom fram.

Lite kvällsutsikt innan maten intogs

Efter ett tag kom hungern smygande. Så istället för att bege sej som brukligt till en strandkant. Fick kvällens måltid tillbringas ute på en brygga. 

Gustavsson på väg ut till kvällens måltid

Var ju inget som skymde därute. Så det var en trevlig utsikt. Mörkt, javisst men längre bort andra sidan sjön lyste gatljusen och husen upp. Även månen skymtade fram då och då.

Framme vid ändan av bryggan...


... där månen och kvälls-ljusen lyste upp kvällsmörkret

Lite smalt och mörkt dit ut på bryggan. Men det kändes ju tryggt ändå. Då det fanns en livboj och en båt in vid stranden om man skulle ramla i. Men nu är ju frågan: Vem skulle ro ut med den och kasta i livbojen mitt i natten?

Livboj och båt gav trygghet...

Ute på bryggan var det bara att plocka fram mackorna. Hade inte fixat så mycket innan avfärd. så det fick bli lite provisoriskt där ute. Bara att göra klart mackorna på bryggan. Sedan äta och njuta av kvällens tystnad och  utsikten.

 Kvälls måltid i mörkret...

...med denna vy i blickfånget.

Men efter ett tag var det ju dags att åka hem. Trots den trevliga vistelsen med lugnet som gav en sinnesro ett tag. Fick bli lite fotande hemma i Skene sedan under hemresans gång.

Några foton från våran by 20171025
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar