onsdag 28 augusti 2013

Fotoutflykt


På spaning 
vid havet
( Del 1 )

Vad händer runt sjöbodarna vid havet. Egentligen  ingenting tycks det. Provade ett nytt koncept idag, brukar mest gå omkring långa promenader. Men idag fick det bli spaning från samma ställe. Där vid sjöbodarna längs havskanten, riggades kameran upp. Sedan var det bara att sitta där med fika och kikare och spana.

( Klickbara foton )
Spaning vid sjöbodarna

Visade sej vara rikligt med aktiviteter efter en stund. Seglare  med sina båtar gled omkring och fiskare som åkte ut med motorbåten. Vid horisonten syntes dom stora fartygen bryta av horisontlinjen..

Aktiviteter vid havet

Sedan mitt i allt dök det upp en riktig koloss till fartyg. Tyst och snabbt dök det upp bara sådär framför #555:s kamera och begav sej ut till havs

Fartyg mot nya mål

Vad vill jag ha sagt med det här då.... Jo  stressa inte omkring utan ta er tid och bara va och sitt nånstans och spana in livet. Bara fantasin sätter gränser

Fast det är klart lite motion är ju inte fel heller så på hemvägen körde jag förbi en sjö som hade ett spår på 6 Km runt. Så det fick bli en promenad runt den.

I slutet av spåret såg man sjön

Man såg inget av sjön under promenaden. Var mest skog hela tiden och inga vattendrag, som jag gillar att fotografera. Fast det är klart dom flesta är ju uttorkade i år.

Dagens promenadstig

Fem minuter innan parkeringen vid sjön låg en Fotbolls-plan som skall arrangera Champions Leauge - Finalen 2017. Fast då får dom nog bygga en läktare också och laga näten i målen. Samt linjera och klippa gräset.

Champions leauge finalens arena 2017

Alla vattendrag är ju inte uttorkade . Hittade ett C.a halvtimman kvar av resan. Så det fick bli sista fotostoppet
Dagens vattendrag

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar