Torestorp Älekulla FF (A) - SKENE IF (A) 3-3

Gula Kort:
#9 Håkan Ternström
#15 Emil Svensson
#21 Yerko Araya

Sista vardagsmatchen 2013 gick av stapeln i Älekulla. Så nu är det bara helgmatcher kvar.  Så 17:15 anlände gänget till Äbyvallen. Där coachtrojkan samlade sitt manskap. #25 Erik Andersson fick agera Lagkapten idag. Så han och Coach ivarsson hade liten konferens efter uppvärmningen.

#222  Coach Ivarsson och #25 Kapten Andersson

Ett samlat gäng anlände sedan till omkl.-rummet. Där sista snacket och peppen hölls. var ett koncenrerat gäng som väntade på dommarens signal att tåga ut på plan

Samlat innan matchstart...

... sedan bara att tåga ut

Därefter var matchen igång. Blev en händelserik match idag 2 mål redan efter 7-8 minuter. det var stolpskott ribbträffar om vartannat från båda lagen. Skene IF tog en tidig ledning som inte varade särskilt länge innan TÄFF vände till 2-1. I andra halvlek kvitterade dom för dagen helsvarta till 2-2 . Men säg den glädje som varar. TÄFF tog ledningen igen. Men i slutet kunde SKENE IF:s  #24 Thomas Erlandsson   kvittera till 3-3