#11 Sebastian Hallin
#13 Ajdin Smajlovic
Rött Kort:
#21 Carl-Johan Franzén (avstängd nästa match)

Idag var det sista bussresan för säsongen. Då busschauffören Gösta Linusson lotsade oss till Ryttarvallen i Gislaved. Känns tryggt med en erfaren chaufför. Så brukar det sluta med tre poäng när han kör . Så också idag. Det blev ju en skön seger. Trots två underlägen 1-0, 2-1 till Gislaved IS. Lyckades Skene-Killarna komma igen och vinna matchen med 3-2 Efter ett sent segermål av #2 Joakim Moberg. Nickade in en hörna slagen av #7 Magnus Nilsson/Allén.
Så det blev ju en rolig hemresa till Vallens tvättstuga. Med ägg-mackor serverade i bussen.så kunde killarna hämta energi efter en väl genomförd match.

Busschaufför Gösta Linusson
Skene-killarna samlade för hemresa.

Fr.v #22 Fredrik Andersson (Mv) #2 Joakim Moberg #7 Magnus Nilsson Allén (K)

Målvakten #22 Fredrik Andersson. Laddar i paus för sista fyrtiofemman. med segerskytten #2 Jokim Moberg i mitten. Samt dagens kapten #7 Magnus Nilsson Allén.

Dagens färdkost äggmackor med korv.

Söndag 6 Sept Kl. 19:30. Tar Berndt Johansson med sig U-Laget. Till Borås Arena. För match mot Norrby IF (U)
Svenska Landslagets #10 Zlatan Ibrahimovic (FC Barcelona). Lärde av Skene IF och avgjorde i sista minuten.2-1 mot Ungern

På Måndag får ni veta vem som har favoritfärg rött. (Månadens Profil)