lördag 17 oktober 2009

Höst-Röjning

Har haft en bra dag idag (Lördag 17 Okt). Med en riktig ordentlig höströjning "Bakom Masten". Kom hem från jobbet 13:00. Började med lite lätt lövkrattning. Sedan ledde det ena till det andra. Kom på att det var dags att ställa in utemöblerna. Blir nog inget mer ute sittande på ett tag nu. Sedan fick jag för mej att sänka häckarna på framsidan. Så nu är dom C:a 1meter lägre. Klippte även ner Rosenhallonen. Humle-portalen blev också rensad från en nedvissnad brungul humleväxt. Så nu väntar vi till våren. Då det växer upp på nytt.


Uteplats (Fram) före
Uteplats (Fram) efter.

Här jag redan lite projekt på gång till December. Då blir det en vinter-uteplats där man kan sitta och dricka varm choklad och äta chiabatta med Parmaskinka, mozzarella och tomat.

Igår startade ju ishockey-säsongen. Med match i Marks ishall.

Marks ishall
Fredag 16 Oktober 2009 Kl. 19:30
Fotskäl HC - Trollhättan HC 3-2
Målskyttar:
#9 Viktor Högberg
#17 Filip Johansson
#18 Mathias Svensson

Ett riktigt ungt FHC (Snittålder 19,7 År). Började säsongen med seger i premiären. Skall bli kul att följa dom här killarna i vinter. Kommer att behöva växa till sej några år. För att få hårdheten som krävs på seniornivå så man inte dalar . Kommer att få sina dippar ibland. Tuffheten den fanns redan , väl tufft ibland. Det blev ett spännande slut. då Trollhättan spelade 6 mot 3. En sak till som är bra med att åka och se Fotskäl HC. Det är att man får åka hem när matchen är slut. Inte behöva stå i tvättsugan ett par timmar.

Dags för säsongens första nedsläpp

FHC Målvakt #15 Marcus Norinder
En av anledningarna till att det blev seger i säsongs-starten Motade 37 av 39 Skott

Nu är det dags för tvätt-stugan. Min egen alltså. Vallens får vänta ett tag. Skönt med ett brejk.

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar