onsdag 14 oktober 2009

Sista träningen

Så var då 2009:Års säsong över. Idag körde #222 Thomas Magnusson sista träningspasset med sina spelare. Som även var Thomas sista pass med gänget. Efter en kort träning. Då det bara var till att komma ihop en sista gång. Efter träning och dusch. Finns nog ingen som duschar så länge. Snittet ligger nog på 35 Min. Var det bara honom för att plocka ihop sina saker. Sedan var det en träff i klubbstugan med smörgåstårta. Det har varit många roliga timmar som vi har camperat ihop. Dom två senaste åren. En förenings-människa som kommer att vara saknad i ledar-rummet.

#222 Thomas Magnusson sista dagen i ledar-rummet


Mannen med apostrofen. I Match-tröja #7 Magnus Nilsson/Allén har också valt att lämna klubben. För att pröva lyckan i Kinna IF. En kul kille som jag kommer att sakna i Vallens korridorer och omkl.-rum. Vem skall jag reta nu. En sån kille kommer bli svår att ersätta. Med sitt "tjöt" och glädjespridande i omkl.-rummet och på plan.
Match-Tröja #7 övertas sedan av Stephane Holmström.

Bara att önska dom här båda killarna LYCKA TILL!


#7 Magnus Nilsson/Allén. Sista natten med gänget.

Kvällen avslutades med smörgåstårta och lite information. Från sportchefen Jens Hellgren. Om vad som händer och är på gång inom klubben. Nu får vi se när det nya ledar-teamet kör igång 2010:års Säsong. Syns vi då ??


Kvällens smörgåstårta


Syns nästan lika bra som en bandyboll

På Fredag 16 Okt. kl 19:30 i Marks Ishall. Börjar ishockey-säsongen.
Fotskäl HC - Trollhättan HC. Då skall jag åka dit det är riktigt kul. Så har dom nygräddade våfflor.

Lars Lagerbäck har ju valt att avgå som förbundskapten. Så nu behövs det ju nytt blod i Svensk landslags-fotboll. Någon med engagemang och lidelse för sporten fotboll. Så vem är mer lämpad än min favorit. Vem då? jo allas vår egen Jan "Nanen " Wingård.
Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar