söndag 25 oktober 2009

Pizza-Kväll

Pizza-Kväll 2009-10-24

#18 Andreas Darrell (K) med liten Pizza

Så var då 2009 års säsong definitivt över. Dagen började med en avslutning i Arenahallen. Där samtliga åldersgrupper var samlade till en turnering. Under hela dagen med blandade lag. Därefter så träffades Senior-Lagets spelare i klubbstugan. För en sista träff med 2009-års trupp. Som ni vet är det ju så i alla klubbar. att det blir omsättning i spelartruppen. Så även Skene IF. Så därför var det kul att ha en sista träff igår (lördag 24 Okt) med det här gänget innan det splittras. Senare på kvällen stack dom iväg på lite äventyr. Hur morgonen sedan var är en annan historia.


Hela Skene IF:s spelar-trupp från P:8 till senior


Chefstränare #222 Thomas Magnusson.

Magnusson ser ut att ha en behaglig dag på jobbet. Sista kvällen med gänget. Sedan tar den nya duon Ethem Muameleci och Oscar Ingström över. Skall bli kul att se vilka dom får omkring sej 2010. Vad det gäller Materialare, Massör, MV-tränare Lagledare, B-Lags-team och spelartrupp.




#11 Sebastian Hallins skylt i omkl.-rummet

Tyvärr blir det till att ta ner skylten i omkl.-rummet till 2010-års säsong. Har haft många roliga käftslängningar med honom. Kommer att vara saknad som kompis och kantspringare. Kunde vara lite förvirrad ibland. Var för det mesta tvungen att tala om för honom i paus. Att vi har bytt sida nu så han inte springer åt fel håll och gör självmål. Må gott och lycka till i Kinna IF.



#7 Magnus Nilsson/Allén ringer upp Johny Murray.

Han från Öxabäck. Ringde upp sin nya tränare i Kinna IF, Johny Murray. Tjuvlyssnade lite. Det lät så här. -Hej Johny "Mangan" här. Hörde att Viskavallen ligger bredvid Viskan. Därför undrar jag om man kan ta båten dit från Öxabäck

Om två Månader är Jul-afton över. Har ni också tänkt på det. Dags att köpa julklappar kanske.

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar:

  1. Hej Chrille! Jag har kikat lite på din blogg och kommer nog att göra det då och då.

    Annars förstår jag att du lägger ner ett oehört jobb som materialförvaltare. Utan sådana som du, skulle hela idrottssverige braka ihop.

    Heja Skene IF

    Hälsar Larsa

    SvaraRadera