lördag 31 juli 2010

Höstpremiär

Vävarevallen
Lördag 31 Juli Kl. 15:00
SKENE IF (A) - Ulvåker IF (A) 3-2


Målskyttar:
#7 Stephane Holmström 2
#11 Erik Kalebi

Gula kort:
#5 Enis Adrovic
#12 Tobias Johansson
#23 Marcus Andersson


Efter ett långt sommar-uppehåll var det dags för h höstens seriepremiär i Div 3 Mellersta Götaland. Hösten har ju visserligen startat med en tävlingsmatch tidigare (Markbladet CUP Se nedan)

Så inför en förväntansfull publik. sprang sedan Skene IF:s startelva ut för att sätta igång höst-säsongen och kampen för nytt div tre-kontrakt.


Höstens första startelva 31 Juli 2010
(Klicka på Bilden)


Idag var vi förärade med lite extra ledare. När Målvaktstränare #222 Per Eric Örn och Spelare #17 Christoffer Damberg ställde upp och jobbade med laget. Så dom tre ordinarie Tränarna kunde fokusera på sina uppgifter och slippa för mycket runtomkringuppgifter , (vilket långt ord). Visade sej vara ett vinnande koncept



#17 Christoffer Damberg Laddar för ledar-debut

#222 Per Eric Örn och #17 Christoffer Damberg

Skönt med en seger nu under höst-starten. Vilket gör att Coach-teamet får lite arbetsro. Samt en riktig skön helg och kan koppla bort fotbollen till måndag kväll. Då kör vi gång igen.



Glada spelare och ledare vid slutsignalen

#11 Erik Kalebi gjorde sin riktiga debut i Skene IF idag. Har spelat träningsmatcher och Markbladet CUP tidigare men aldrig någon seriematch i den Vita SKENE IF-tröjan. Var nog den som sprang mest idag och fick även göra segermålet.


#11 Erik Kalebi

Ikväll blir det till att analysera Augusti månads Cognac. Blir troligtvis en .... ...... .. . Eftersom jag inhandlat en sådan. Kommer inlägg om den Söndag kväll.

Nästa match
Kransmossen
Onsdag 4 augusti Kl. 19:00
Mariedal IK - SKENE IF

Ha dä gött
#555 Chrille

1 kommentar: