#16 Salem Ali
#23 Marcus Andersson

Gula Kort:
#21 Abukamar Kamarra

Höstens första tävlingsmatch (Semifinal Markbladet CUP). Slutade med seger för dom svartvita pojkarna. Så nu är det igång igen efter sommaruppehållet. Två månader framåt tills serien avslutas borta mot IFK Mariestad.

På en riktig fin plan som fått läka ut och satts på tillväxt under uppehållet sprang två spelsugna lag ut. För att göra upp om en final-plats i Markbladet CUP. Sätila SK startade med två bonus-straffar varav en missades.

Tränar-teamet matchade båda sina målvakter idag. Så dom båda för dagen grönklädda männen fick varsin halvlek. Varav #22 Fredrik Andersson (Mv) även blivit utsedd till Lagkapten (K) i höst.

#1 Linus Eriksson (Mv) #22 Fredrik Andersson (Mv) (K)

#3 Yankuba Daffeh valde att ladda upp i ensamhet och en tyst stund på läktaren. Med banan och energidryck. Citat " Jag gillar när det är tyst". Trivs bäst då, säger han som pratar mest i hela föreningen.

#3 Yankuba Daffeh

Sedan var det dags för match. Blev en händelse och målrikrik match där dom båda lagen turades om att ha ledningen i matchen. Men Skene IF kunde avgöra till slut med en 6-4:Seger. efter att #111 Ethem Muamelci instruerat sina adepter. Till att komma igen efter 3-4 underläge

#111 Ethem Muameleci (Chefs-tränare) instruerar sina adepter

Inga bollpojkar idag. Så det blev till att leta efter bollar runt banvallen i Halvtidspausen. Är ju lite snårigt och igenväxt där men förr eller senare så hittar man bollen Sedan in och plocka ut tvätten för tork. Uppvärmnings-kläderna tvättas under första halvlek för att spara tid efter matchen.

Upphittad boll, ser ni den . Jag med...

Idag startade ju EM i Baseboll. Gick inte så bra för Sverige i öppningsmatchen mot Grekland . Förlorade med 9-12. Efter underläge med 0-4. Vände dom och gick upp till en 8-4 ledning men tappade sedan allt , Onödigt tyckte jag, men dom nya matchdräkterna var ju snygga iallafall. Holland vinner EM i år kom ihåg var ni läste det först.

Vi syns på Vallen på Lördag Kl. 15:00. För då är det....