tisdag 2 augusti 2011

Eländes elände



VÄVAREVALLENS
 Läktare 1942 - 1 Aug. 2011


Vaknade Måndag morgon 1 Augusti Kl. 04 : 56 av att det pep till i meddelande-inkorgen på mobilen. Yrvaken och nyfiken vad det kommer för SMS så tidigt på morgonen. - "Det brinner på Vävarevallen" stod det  bara. Ingen avsändare eller nått. Nog någon som skojar. Men när jag såg vem som skickat sms:et. på hitta.se förstod jag att det inte var skoj. Åkte ner till Vallen och möttes av det här. ( Klicka på pilen )



Klicka på Pilen

Idag var det meningen att våra killar skulle komma till Vallen gå in genom spelar-ingången till omkl.-rummet och byta om. För att börja uppladdningen för Höst-säsongen. Men som ni ser på bilderna nedan var det inte lönt att byta om där


Spelar-ingången

 A-Lagets omkl.-rum, dusch och skorum


 Läktaren, Måndag kväll 1 Augusti 2011


Istället blev det ett provisoriskt omkl.- rum. Där killarna bytte om för att ge sej ut på träningsanläggningen
Efter ombyte sedan var det bara att köra igång kvällens pass 21 spelare för dagen


 Provisoriskt Omkl.-rum tills vidare


Höst säsongen är igång...  Nu kör vi .

Att tvätta träningskläder idag var inte att tänka på. En anledning förutom branden var att tvättmaskinerna låg utanför på gården, bredvid tvättstugan. Sedan fanns det ju inga träningskläder heller eftersom dom var kvar i tvättstugan.

Tvätt-stuga och torkrum

Det här var ingen vidare dag att avsluta semestern på. Fick gå och ta reda på vad som räddas kunde av materialet hela eftermiddagen. Men som vi sa. Det här var ju bara materiela ting. Visserligen mycket pappers arbete med försäkringsbolag och dyligt. Men i slutändan löser det sej alltid.

I Norge var det en galning som sköt ihjäl över 80 personer.

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar