tisdag 9 augusti 2011

Höst upptakt


Vävarevallen
Tisdag 9 Augusti Kl. 19:00
SKENE IF - Bergdalen IK 0-5

Idag startade höstsäsongen på riktigt för SKENE IF. två höstmatcher spelades ju på våren så dom räknas inte riktigt. Var ju en speciell match idag  då det inte fanns några omklädningsrum att tillgå på Vallen. Så därför blev det ombyte på arenahallen. Där 18 spelsugna killar väntade på att göra höstdebut. #111 Janne Gelin samlafde sin trupp  och hade genomgång innan det var dags att åka ner till Vallen.


 #14 Joakim Hansson tillsammans med #111 Janne Gelin....

 ...och ungdoms-maffian strax innan avresa ner till vallen

Väl nere på Vallen dök ett välbekant ansikte upp. Nämligen våran gamla stormålvakt #1 Jimmy Allansson upp. Som kom och hälsade på, alltid lika kul att träffa Jimmy. Har ju inte setts på ett tag nu när han spelar för Rävlanda och har fullt upp där. Men som jag sa till honom hoppas vi ses mer på Vallen 2012 typ 5 till 6 gånger i veckan.


 #777 Arne Hedlund välkomnar #1 Jimmy Allansson

På tal om målvakter så försvinner nuvarande #1 Linus Eriksson (Mv) till Östersund för studier den 29 Augusti. Kommer att saknas fast han mobbar mej nästan varje träning. Har nog aldrig funnits nån vettig målvakt i SKENE IF. Eller som det stod i Aftonbladet för några år sedan "Det skall vara en dåre i mål"

 #1 Linus Eriksson (Mv)
(Den siste Mohikanen ??)

Bonusbild: Dagen linjedomare

På Fredag åker vi till Stråvi för att möta Högvad BK. sedan dagen efter spelar U-Laget match mot Svenljunga IK på vallen

Ha dä gött
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar