måndag 1 april 2013

Jakten på...


Jakten på Vår-tecken

Fick för mej att åka ut och leta vårtecken i naturen i morse Måndag 1 April. Gick inte så bra får väl vänta ett tag till på våren. Så var det ju havet som lockade också . Men hann också med en avstickare till "Lilla sandstranden". Blev ett kärt återseende där, senast jag var där var det ju natt och kolmörkt. Nu var det ju is kvar där , till och med tillflödet var fruset. Men det var varmt och behagligt där iallafall. 

"Lilla sandstranden " med tillflödet i senvinterskrud.

Efter att tillbringat morgonen vid favoritstället lockade en fika vid havet. Så det fick bära av dit fast det låg åt fel håll. Hade förväntat mej mer blåst där men det var vindstilla och knappt några vågor på havet. Trots det öppna lanskapet.

Vågfritt hav...

...vid det öppna landskapet.

Det måste ju vara folk där lite då och då, för någon har ju gjort sej bemödan att bygga små torn på klipporna.Blir bara fler och fler varje gång man kommer dit.

 Några av tornen på klipporna

På vägen hem sedan låg det en båt vid ett vattendrag efter vägkanten.. Undra när dom skall lägga i den, fanns ju både liten bro och vattendrag utan is. Så det är ju bara att sänka ner ekan och ro iväg.

Eka i väntan på att...

... läggas i vattendraget

Snart grönskar det i vårat "Vackra Sverige" då blir det fler utflykter eller längre heldags-promenader . Med korvkokning och dyligt. Tills dess...

Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar