måndag 8 april 2013

T-Läger 2013


Träningsläger
Sittard Holland 
3-7 April 2013
( Del 1 )

Med 

Träningsmatch 8
Fortuna Sittards Träningsanläggning 
Lördag 6 April 2013  Kl.14.00
SKENE IF (A) - IF Hallby (J 19) 5-0

Målskyttar:
#3 Fredrik Månsson 1
#7 Oscar Ryberg 2
#10 Daniel Perian 1
#18 Sammi Haji 1

Onsdagen den 3 April kl 17 :00 begav sej 25 förväntansfulla ledare och spelare iväg till Holländska staden Sittard för ett T-Läger. Efter att samlats på Vallen och packat in i bussen bar det av för en 14 -timmars bussresa.

 SKENE IF på väg

Kl. 07:04 anlände bussen med vår eminente  buss-chaufför Benny till anläggningen. Väl framme var det bara att checka in och bege sej till rummen. För min egen  #555:s  del blev till att sortera upp materialet i mitt lilla trevliga enkel-rum. Som också fick duga som Mtrl.-Förråd

 #555:s rum med materialet

Sedan väntade frukosten innan  dom båda Coacherna #111 Peter Jekler , #222 Per Erik Ivarsson  la upp strategin för kommande träningsdagar och match. Var även en intern lagtävling  inlagd  Tre lag var uppdelade och försvarade sina färger  hela vistelsen.  Tävlingen bestod i allt möjligt som frågesport och allt på träningen gav också poäng.


 Coacherna förbereder.

Efter frukost Tosdag morgon fick killarna bege sej ut på ett löp-pass. För att få igång kropp och ben efter bussresan


 Första löp-passet Torsdag morgon

Någon var lite trött efter bussresan och första löp-passet. Men lite vila och energi i form av lunch med som bestod av en lättare variant. Sedan blev det trerätters middag på kvällen.

Lite trötter efter första passet.

Kl. 12:00 samlades hela gänget och fyllde på med energi. Mycket bra mat alla dagar och måltider. Trevliga lokaler och träningsmöjligheter gjorde det hela till en trevlig vistelse dom fyra dagarna. Allt samlat på ett ställe högst två minuters promenad vart män än skulle på anläggningen.

Energi-påfyllning ...

 ... sedan ut på gräset

Det var väl så här dagarna såg ut under lägervistelsen

Kl. 08:00   Frukost
Kl. 09:00  Träning
Kl. 12:00   Lunch
Kl  14.00  Träning
Kl. 18:00   Middag
Kl. 19.00   Teori

Så på Lördagen den 6 april var det ju match också mot ett svenskt lag. IF Hallby kommer att spela i Juniorallsvenska 2013. Dom hade också förlagt sitt T-Läger i Sittard och bodde på samma inkvartering som vi i  SKENE IF.

Så dom spelade vi en träningsmatch mot. Gick inte så bra ... för IF Hallby alltså. Där våra svart-vita pojkar gjorde sin bästa match för året, höll nollan samtidigt som det blev fem framåt.

 SKENE IF (A) - IF Hallby (J 19)

Den interna lagtävlingen blev en het batalj som fick avgöras i en sudden death match då två lag slutat på samma poäng Lag grön vann till slut. Med anknytning till dom Holländska färgerna Orange. Så bestod förstapriset av var sin Orange T-Shirt till Segrarna.

Varför heter apelsiner orange på engelska egentligen. Orange betyder ju färgen Brandgul. Man går ju inte in i en frukt-affär och säger "Jag vill ha två stycken brandgul "... Sånt funderar jag på.

Fotot nedan.
Överst från vänster
#10 Daniel Perian   #5 Dorant Huruglica  #11 Rasmus Torstensson  #16 Salem Ali

Nederst  från vänster
#4 Sebastian Kristiansson  #21 Yerko Araya (K)  #20 Simon Gustafsson

 Vinnar-teamet i orange segrar-tröjor...

 ...och alla som var med  i Holland

Om ni undrar hur det såg ut i staden Sittard så sparar jag det till ett senare tillfälle. Då jag fick lite ensamtid en förmiddag i staden. Gick omkring där och utforskade den med min kamera.

Nästa träningsmatch

Björketorp IP (Gräs)
Lördag 13 April 2013 Kl. 14:00
SKENE IF (A) - Limmared IF (A)


Ha dä gött
 #555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar