onsdag 17 april 2013

T-Läger foto


Träningsläger
Sittard Holland 
3-7 April 2013
( Del 2 )

Foto från staden Sittard

Det fanns ju mer än fotbollsplaner och inkvartering i vandrarhem i Sittard. Där SKENE IF låg på träningsläger första helgen i april. Hade en förmiddag med ensamtid i staden. Tog C.a 20 minuter att ta sej in till centrum.

Fanns ju mycket att se bara på vägen in till det trevliga torget i centrum. Först gick man igenom en liten gård med  konferenslokaler typ "Två Skyttlar" med restauranger och dyligt där man kunde hyra in sej.

 Sittard:s svar på "Två Skyttlar"

Fanns ju också typiska entreér till dom holländska lägenheterna. Där det fanns mycket fantasirikedom på dom små uteplatserna. Vissa hade bara singel eller stenplattor. Vissa hade öst på rejält med grön frodighet.

Holländsk lägenhetsentré

Gick också förbi ett höghus längs gatan till city. Första tanken var att det var under byggnad och inte färdigtbyggt. Men det var det och så här såg det ut.


Kort därefter var man framme vid det trevliga torget med sina trånga mysiga gränder runt omkring. Det var livligt runt torget med caféer och torghandlare. som sålde allt möjligt men mest det klassiska torgvarorna som frukt och grönsaker och framför allt ost. Nedan lite foto från torget med omnejd.



Mupparna då  vilka var dom på fotot på ett tidigare inlägg. Gick omkring där i kvarteren runt torget, när det visades sej att det fanns två svenska tränare som var kända i Holland och blivit statyer där (Namn på dom båda under fotot)


Mupparna #111 Peter Jekler och #222 Per Erik Ivarsson 
står staty i Sittard  (Holland)


Nästa match
Kronäng Arena
Lördag 20 April Kl. 11:00
Kronäng IF (A) - SKENE IF (A)

SERIEPREMIÄR  ( Obs. Tid och Plats )
Kunskapens Hus Konstgräs
Torsdag 25 April Kl. 19:00
SKENE IF (A) - Dannike IK (A)


Ha dä gött 
#555 Chrille

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar